Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se brinuti sad će.se.naći neki ljubo Šeparović koji će za 20 - 30 hiljada.maraka reći da je on udario greškom momka. I pojeo vuk magarca. Naravno da trebaju ubijati Davida, Dzenana, Jelenu, nekog starca od 75 godina..... I tako redom. Narod.je stoka i zaslužio je da ga ubiju i ubijaju. Kad im se zaljulja fotelja jedan drugom zaprijete ratom i narod sretan samo da ne puca.
Upozorili su ga. Ako ne ,,podlusa,,ubice ga. Mup RSa je ,,uporiste zlicinaca,,na celu sa Krkanom iz Laktasa,a onaj usrani Cadjo je piun i slijepi poslusnik. Genocidasi su sebi birali vlast po mjeri a nimalo im nije vazno sto,,bosnjacke i hrvatske,,majke traze jos kosti svoje djece,muzeva,roditelja. Razumjem bol oca i ima podrsku svakog razumnog covjeka.
@Papagajj Jel to.bolje u Sarajevu????. Evo redom. Dzenan Me mic zatukli ga palicom, jelena zgazena na tramvajskoj, Hava strana na pješačkom...... I tako redom. Vlast SDA u Sarajevu ima svog brata u Banjaluci. Podijelili su rejone i uživaju. Knezevine i Begluke su napravili. Sad još samo da uvedu porez na slave, krštenja, sunetluke... I prva bračna noć. Pa mali Tarik neće pič.e vidjeti drugačije.a.vjerovatno i mali Vojo.