Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato imamo pepeljare od 250km u zgradi vlade! Kim Jong Mile
Genocidna tvorevina je u kolapsu ali Spiric CE OPLJACKATI REZERVE FINANSIJA BOSNE I HERCEGOVINE u korist genocidne tvorevine, STA VI MISLITE, ZASTO JE SPIRIC POSTAVLJEN ZA MINISTRA FINANSIJA BIH-e ?!
Ovo je predizborna poštapalica ovog anonimusa koji dobro zna da manji bh entitet (naravno kao i veći bh entitet ili neki drugi niži nivo vlasti: kantoni i općine) ima sreću što se nalazi unutar države Bosne i Hercegovine koja je stabilnija od nekih država u EU pa i šire.
@Bolje Pa Svicarsku nisu podijelili silom, slone, Svicarska je nastala iz saveza kantona od pocetka, u 13 vijeku. Milan Lukic i ti ste spalili zene i dijecu u Visegradu u kuci, zive, da bi dobili RS. I sad ti tog monstruma poredis sa Svicarskom, jesil ti pijan?
I kako Svicarska moze da funkcionise, a podijeljena je? Oni samo nemaju na vlasti lopove kakve mi imamo
@opleti Ne mogu da vjerujem da ti stvarno mislis da je entitet problem. Tebi je ocigledno problem sto u Bosni i Hercegovini zive i pravoslavci i katolici. To se nece promijeniti ni ako ukinu entitete. Nece nas odavde otjerati takvi kao ti, jer ja tudje necu, ali svoje ne dam. Ja licno nemam rezervnu domovinu, i ne bjezim u Svedsku, Njemacku, Ameriku... Volim svoj dom. I ostajem ovdje. Ali ne volim nacionalizam, i postujem ljude, koje god vjere i nacionalnosti bili. Ne dozvoljavam da me politicari zatruju, ali je za tebe nazalost kasno, tebi su svu pamet popili
Republiku Srpsku treba ukinuti i proglasiti Nezavisnu Drzavu Srpsku.
SRBINE, Nemoj jesti korjenje moguti i ja dati nesto od 24 cm.
oPLETI Što ste JUgoslaviju dijelili , kada živi jedan narod i govori jedan jezik ????? I izmišljate sada BIH posebna ,ajde meni hercegovcu neka neko objasni da su mi Bosanci bliži od Crnogoraca ????? Nema pošli ste u to kolo i sada je gotovo , vi se ocijepite od Juge , tako Hrvati i Srbi od vas , što bi BIH bila svetinja ,a jUga nije ????? I ostaje ona opcija da shvatite svi da smo SRBI samo neki muslimani ,a neki KAtolici , da dobijete vjersku autonomiju i teritorijalnu i gotovo , a kak oda to shvatite i prihvatite kada niste nnovo ime Jugosloveni prihvatili . NE budite djeca Srbi hoće da žive sa Srbima i imaju sva prava na to . Čim odu Izdajice Dodik i TAdić to je gotovo ,to je prirodan proces koji je nazaustavljiv,to je sila kao rijeka koja siječe i kamen i pravi kanjon ,jednostavno nezaustavljivo , ovdje su živjeli i žive i živjece SRBI,Bosna je REGIJA ,Oblast , Izti jezik isti narod i nikakva prpaganda ne može da to poništi , to je činjenica , a što odupatori hoće da dele
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
@@Bolje Savrseno sam shvatio, ali ti kazem da je najveci problem sto nista ne funkcionise, ali ni najmanje, zato sto je BiH podeljena, a sto nije slucaj sa Hrvatskom,Srbijom,Kosovom,CG,Makedonijom! I oni imaju stanovitih problema, ali je lakse ako je drzava cjelovita! Kod nas se jos raspravlja o nac pripadnosti i negiranju Bosnjaka od strane vlasti tzv \"rs\"! tako i \"hrvati u \"svojim dijelovima\"! Kad se neko oko toga svadja, nema napretka ni ekonomskog ni bilo kakvog! Najlakse je reci da se treba okrenuti ekonomiji i zaboravitri da je BiH JEDINA drzava u regonu koja je podjeljena!!!!!!!! I ne klepaj mi minuse, to je bezobrazno! Piato bih srbijance,Hrvate,makedonce da im je zemlja podjeljena kako bi zivjeli! Kako bi zivjeli kad jedni zele napredak, a drugi NAMJERNO i bez ikakvog valjanog razloga koce taj isti napredak! Treba raditi na ukidanju entoiteta jer su neprirodni i neposteni!
Sve sto vodi vlahe i sumsku prema bankrotu pozitivno je i dobrodoslo. Mile im je naskodio vise nego ijedan bosnjacki politicar ili stranka, treba nagraditi covjeka, red je.
jest cemo mi korjenje, jest cemo mi korjenje
kapetane brod ti tone :))) http://www.youtube.com/watch?v=PjCGaQeQd_s
Treba ukinuti genocidnu tvorevinu !!!
Dodik ! I ostali glupi Bosanski pravoslavci !
UHH OVA VJEST ME UZASNO POGODILA. UH, UH, UH. E MOJ RASHO ZA STA TI U ZATVORU TRUNES, MILE TI UPROPASTI PROJEKAT, JE-BO LI TI DOBRICA MA-JKU