"Katastrofalan prijedlog budžeta"
0
SDS pozvao Džombića da vrati mandat
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosala maca na vratanca...Ijhaaaaaaaa.....
hajmo dzada seljačino...
Joj dobro li padaju na fore ovi Sarajevski retardi kao sto su Englez i drustvo. Imate li da podijelite plate u januaru. Hihihihihihi.
Kuća od karata polako se ruši...
Jel ima stavka,koliko iz budzeta ide za Milu i comp. mislim ceste i cestice i ako bude koji tunel
Zapad zeli unistiti RS ekonomski, to je priznato hiljadu puta vec inace, nema sta tu sto se nezna. A usput i ja se slazem da RS kolapsira skroz ekonomski, pa nek dodju u Sarajevo kuci. Momcilo Krajisnjik se dokazao kao retard ocigledno kad vam je naredio da idete iz Sarajeva.
Ja mislim da ce propasti Republika Srpska. Hihihihihihi. Ovi sa Sa-xa pokusavaju da okuraze dezorjentisanu sarajevsku sirotinju raju.
Hoće Mile da obilježi entitetsku liniju a u budžetu nema ni za soli :)))a tužbe za nadoknadu štete pristižu Prijedlog Obilježi mile sa drvenim kočićima da imamo šta ložiti ili betonske kocke da imamo šta stavljati u temelje vanjskih wc-a aaaa ha ha ha ha ha haaa dobro kažu ovi iz sds,budžt je mile od laktaša opuhao,još malo pa će i on sanaderovim stazama revolucije
Znači li ovo da se raspada koalicija?...Opet srbin udario na srbina!...Ima li smisla uništavati uspostavljenu slogu (4s)?....ma sve je to zavjera zapadni sila i radikalnih islamista....