Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna preporuka i predvidjanja SDS stranke! Te se mora i treba zauzeti odlucni stav ptrema svim pokusajima da se bilo sta organizuje mimo institucija \"REPUBLIKE SRPSKE\"
samo se vi rusije drzite. mislim drugo vam nista i ne preostaje poslije bombardovanja 1999. mozda je i vrijeme sazrijelo za referendum o otcijepljenju.sta kaze putin jesu li ruske trupe spremne da interveniraju u bosni ili jos razmisljaju na koji nacin da stignu do bosne.
nedvojbeno je da treba intervencija sad i eu... treba konacno stati u kraj javasluku sadasnjih politicara (na svim stranama) koji prvenstveno misle na licne interese... narod ove \"napacene\" zemlje treba napredak u ekonomskom, socijalnom, zdravstvenom i drugim sferama zivota... konacno izdefinisati status rs-a u smislu da je entitet, a ne drzava u drzavi... nadam se konkretnim potezima i promjenama na koje se nece morati cekat iducih 20 god.
E moj Hamo sto se ti provali...
Kao i obicno, SDS-esovska mafija u koalicionom dogovoru sa SDA doljeva ulje na vatru.. Zeljeli bi da preko \"linije jopet prodaju Vek, Rubinov Vinjak, municiju i granate kao sto su to radili citav rat...
Nista Amerika vise ne moze kao sto je donedavno mogla da radi sta hoce,diktira,bombarduje .....itd.Ta vremena su hvala bogu iza nas .A ovo sto Ameriak sada pokusava nema sanse da se nesto uradi znacajno preokrene na stetu Srba i njihove RS.Rusija vise nije ona Yelcinova a i EU ne zeli da joj Amerikanci po Evropi vrsljaju i svasta zlo-rabotaju.Bez Ruske volje i pristanka nista krupno Amerika u Dejtonskoj PiHhh ne mmoze da ucini jer Srbi se drze Rusije . Muje hvatajte se motike i rada nema vise dzabane nit od Amerike d avam zlo-snove izmetislamske ispunjava.
Prolupali SDS, genocidosi idite sa jadom dabicem.
Mislim da je jedino rjesenje decentralizacija BiH na vise regija i ustavna zastita prava svih njenih naroda i gradjana.Zna se sta u to spada:sloboda vjeroispovijesti,politicke slobode i raznorazna ljudska prava da nenabrajam. Najveci je problem,trenutno,tzv entitetsko glasanje,njega iz rs potezu i kad treba i kad netreba,time je ono derogirano do nevidjenih razmjera,jednostavno je izgubilo smisao,entitetsko glasanje se mora reducirati recimo na ustavna pitanja,vjerska pitanja i sl. Na kraju,mislim da medjunarodna zajednica nece nista posebno napraviti,da je prosao tzv aprilski paket ustavnih amandmana danas bi smo imali daleko stabilniju situaciju ali eto Hare to srusi,sto mu je katastrofalna greska i zbog toga bi trebao otici za sva vremena.
ti da imas imalo mozga, obrazovanja i stida ne bi ovako nepismen komentar napisao.
Evidentno je da je došlo vrijeme za promjene koje će se izvršiti po diktatu SAD i EU. Kakav legitimitet ima referendum u RS-u? Pa to je isto k\'o da građani Kantona Sarajevo kažu da neće u NATO i da očekuju da DRŽAVA nece uci u NATO. Jedini referendum koji ima legitimitet jeste referendum na teritoriji Bosne i Hercegovine (jer su i oruzane snage organ države). Protiv referenduma kao referenduma niko nema ništa protiv (kao što govore kvazipolitičari iz RS) ali postoje uvjeti i procedure koje se moraju poštovati.
@hama Izvinula al mi ne govorla tvojim jezikam stas ti htjela reknuti!Salu na stranu,koji si razred?
Popusice ti vi svi karu americancima na kraju ce vas stoko jedna natijerati da pristanete na sto oni kazu to neznaci da ce vam ko ukinuti entitet ali ce biti samo entitet a ne drzava u drzavi konji jedni balkanski a i u toj federaciji treba ukinuti sve te kantone ili samo napraviti tri do cetiri regije unutar federacije a ne da neka zupanja sa dva sela okolo ili gorazde budu kantoni sramota jedna od usrane politike sada hdz i srba.Pozdrav