Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SDS definitivno vise i ne krije ko mu je sef.Pozdravljaju odluku RAKa ,svaka cast .Samo oni i SDA. Na proslim lokalnim izborima SzP dobio je oko 30% glasova ,2018 na opstim izborima ako uzmu 20% nek' se udaraju nogom u dupe .Procitani su ali se koprcaju jer valja Sorosu opravdati onolika sredstva a nisu nista uradili . Zivjela Republika Srpska , jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi .
Slobodna od koga? Ili od koga je Evropa okupirana?
viljamovkax2 - koliko će glasova dobiti Milokrad. Ovaj put neće imati šanse ni za preletače. Svi se opametili pa će morati da potpisuju hipoteke! Ovo zahvalite Šešelju - on je prvi počeo sa ovom ujdurmom!
kako je asteroid pobio dinosauruse (jel tad bio Bog il je došo prije 3000 godina) , tako će bakir , Dragan i Milorad da pobiju Srbe , Hrvate i Bošnjake