Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolika pi*** na stolu :D
SDS jedva održava koaliciju članova unutar SDS-a.
Moraš biti veliki konj da glasaš za njih,tj. njiha.Ako ne glasaš nikako stranci če nam uvesti prinudno nekoga,a njihovom pljačkaškom pohodu će doći kraj.Treba ovu pomamu za vlast i materijalna dobra nekako zaustaviti neka glođu rinaku.
Ova drama koju je Mile napravio žvakaće se do izbora.Znači tokom cijele kapmanje.Dovoljno da pokupi glasiće i ključeve od hazne :)
Gotovo vam je sad da pričate i palamudite bilo šta, Mile vas je uzeo lopatom po ko zna koj put. U čitavom RS jedino Mektić ima mrvu mooda da stvari nazove pravim imenom, i jedino je on shvatio da ako hoćeš da se boriš protiv Mileta onda moraš da budeš ama baš u svemu protiv njega. Sve drugo je ubleha koju on skorist u svoju korist!
@wolf07 * - Sve drugo je ubleha koju on upotrijebi u svoju korist
Molim drugove iz Ustavno-sudski reduciranog 5 % mini entiteta da obustavi sitne provokacije.Samo konstruktivni prijedlozi :)
Bosnjaci moraju trgovati, sarađivati i živjeti sa oba naroda. Ali ne smiju zaboraviti da uvjek moraju spavati sa jednim otvorenim okom.