Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko li im smislja taktiku politicke borbe? Sve mi se cini da nisu usaglasili misljenja! Bice da mentor gresi,ali da ne prejudiciramo!
Operite mu se i sagnite usput
PA STO CEMO MI HAPSIT VASU ČAST
ima tu mnogo vecih afera osim te vile na dedinju .,..
nemojte mu se pravdat tog gasistu treba cebovat...
Sta okljijevate apsi tog Dodu negativca, cini mi se da Mektic ne smije , ko iz njegovog copora odma ce ga optuziti rusi sumsku...!
izbori se blize a izdajnike i Baketove podanike hvata panika.Clanstvo im se rapidno osipa, istrazivanja govore da su sad negde oko cenzusa a do izbora ima jos vremena, za Mileta trenutno glasa 52% onih koji ce izaci na izbore.Narod ih je prezreo i odbacio..dobili su upozorenje na opstinskim izborima kad ih je Mile pocistio a oni nastavili istu politiku izdaje, podanistva i poltronstva.
koga su izdali i kome glupane?dodik doso na vlast na americkm tenkovima a busa se nesto hhhhhhhhhh
@lale gator i bosnjaci jos ne shvataju da Mile rastura BiH u saradnji sa kaubojima...e svasta. Baja posle izbora stize u Sarajevo da konacno zavrsi posao. Nema vise sta da se ceka..kucnuo je cas
Dokaz koliki je i Vučić lažov kazavši da je traženo da Beograd uhapsi Dodika.
@novibosman345, ko bi rekao da su ti ovi sa slike srcu prirasli! Opet bratstvo jedinstvo:-)
tražio sam ja ali me niko je ye__be ni 2%
Zato jer je Niko u talu sa Dodikom.