Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite ono što je Hrvatsko bilo, a to je Banja Luka, Prijedor, cijela Posavina... Zahvalite se Bogu što vam General Gotovina nije došao do Zemuna.
i braća srbi ga suknuše...pukla ljubav vrlo brzo
\'HDZ-ov režim je izdajnički. HDZ je izdao generala Gotovinu, ratne veterane i teško dobivenu neovisnost. Prodao je Hrvatsku kako bi udovoljilo Bruxellesu. HDZ mora biti poražen, ubačen u koš povijesti i zamijenjen novom konzervativnom strankom, onom koja će biračima pružiti prave domoljubno-populističke opcije\', predlaže Kuhner. \'Hrvati moraju zahtijevati da Zagreb prekine bezuvjetnu suradnju s Haškim sudom, da povuče svoju ponudu da se pridruži EU-u, da oslobodi generala Gotovinu, da sve slučajeve iz Haaga prenese na domaće sudove i da ustraje na tome da Haaški sud prekine s napadima na hrvatski teritorijalni legitimitet. Ukratko, vrijeme je da se Hrvatska postavi na prvo mjesto\', zaključuje Kuhner. \'Haška presuda je dala ultranacionalističkim Srbima ono što su željeli: još jedan metak u potiljak Hrvatske. Vjetrovi rata pušu. Predaja generala Gotovine Haagu bila je velika pogreška. Zagreb će požaliti zbog tog dana\', zaključio je u svojoj kolumni Jeffrey T. Kuhner.
E, pa ne može to tako, Bosiću Mladene-ti bi da se handriš a da ti ne udje!!! Inicijativa da se promjeni Dayton ima veliku podršku i ubbošnjačkom narodu, ali samo pod uslovom da se cijela BiH preuredi, a ne samo FBiH. A mislim da će tako i biti i da ta inicijativa ima podršku MZ. Dakle, ukidanje entiteta, više federalnih jedinica (špekulira se o 6 fede jedinica), od kojih će najmanje jedna biti sa bošnjačkom a jedna sa hrvatskom većinom na teritoriju današnje RS!!! Jedino će takvo rješenje donijeti stabilnost u ovoj napaćenoj zemlji
Ja sam za jedinstvenu BiH..Kakva RS, kakva Federacija? Kakva Herceg-Bosna? Dajte napravite normalnu državu sa jednakim pravima svih državljana (bošnjaka, hrvata, srba, talijana, svemiraca itd..). Zastavu stavite neku povijesnu kao što je bila ona sa ljiljanima, glavni grad Sarajevo i gotovo. Jedino tako će biti neke budućnosti BiH, a ovako je stalno na nekom rubu sukoba i rata, a dosta je više ratova... :( I želim da kada reprezentacija BiH igra nogomet da svi navijaju za tu reprezentaciju,cijela zemlja, a ne ovako... Je li to utopija ili ima još istomišljenika? Pozdrav iz RH.
HAHAHAHAHAHAHAH... BOLEST UMA JE NAJGORA BOLEST... NE MOŽE SE IZLIJEČITI... HAHAHAHAHHA... P.S. OPREZ, KAD DRUGOM ULAZIŠ U PSIHU, ČUVAJ SE DA TEBI NEŠTO NE UĐE U Č.M.A.R....A CHUNA BOSANSKA JE POVELIKA, MOGLE BI TI OČI ISPASTI....JER, KAKO FROJD REČE, S.E.X JE KORIJEN SVEGA...HAHAHAHAH...
Jebaće vas croati moj Bosiću kao što su i bili pred Banja Lukom 95,nemožete krvlju i protjerianjem oprat krv nedužni nesrba. SIEG!!!!
Moja mama voli Bošnjačku ćunu i zbog toga sam ja frustriran.....
braco srbi i hrvati pomirite se pa dođite kod mame telenog zuba na jednu dobru karacinu. mama casti
Ako ima ovo sa dugmetom ,spreman sam pred TV kamerama i to uz osmijeh da pritisnem jedno prema BleEeeeoradu a drugo prema Grudvama pRedofilskovatikanskim. Gori jehblo majcke , gori, gori, samo gori i nestani....
Ovi bi GENOCIDNI Vlahovi samo djelili i pljackali tudze , nece moci Genocidni nije vise 92 sada fala bogu imamo imi oruzje.
vidi sad i ovi iz redova fasisticke stranke SDS imaju nesto da izjave.Oni su Daytoskim sporazumom trebali biti zabranjeni.
Ja eto stvarno ne znam ako su se srbi dogovorili sa stranim silama i povukli sami od sebe. Zsto su onda Americki avioni rusili blokadu oko Sarajeva. Zasto je Gotovina morao u Bihacu sprijeciti jos jedan Genocid i zasto nije postavljena odbrana ispred Banja luke da Armija Bih ne upadne unutra. Da nije bilo Evropske unije, Karla Bildta i naseg tupavog, slabog i poslusnog Alije ne bi RS sigurno drzala 49% teritorije. Iduci put nas nece sprijeciti neki korumpirani predsjednik koji je zeljan inostranih donacija koje je sa kolegama iz SDA-a pokrao u Milijardama. Zlatne kasike ipak dobiva samo porodica.
pokazi ti nama da ti je IQ veci od broja opanaka koje nosis .. kako ono po srpskoj historija: -prvi ljudi na zemlji dva srbina,adam i steva -srbi srushise babilon -zatim egipat -pa onda rim uz pomoc asterixa i obelixa -zatim i treci reich -i u skorije vrijeme cak i nato.
To je ravno SF iliti znastvenoj fantastici.Čović kad bi to napravio postao bi politički mrtvac,jer mi ga nismo izabrali da bilo šta UKIDA,nego da nam STVORI treći entitet.
Budemo vidili , Lagumdzija i Covic igraju igru dodo nasjeo :-)
@Pretorian A joj covjeka, ti ces za mene uvijek biti vlaski sluga koji je naselio prostore Bosne s dolaskom osmanlija da bi obradjivao zemlju ! Kakva bolan opozicija PACENICEe, nije ti ovo parlament, ja protiv tebe nemam nista, jednostavno zalim te, jadan ti sine kad po cijeli dan pises tekstove na jednom sa-x.