Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi referendnum ste podrzali, sada glumite dobricine. Ista 💩
srbima je nacionalni interes odvajanje RS od bih, to je cinjenica sa kojom se morate pomiriti. kao sto je vama nacionalni interes unitarizacija bih, nasi nacionalni interesi su suprotni i nepomirljivi, zato je bih nemoguca u bilo kom okviru bez strane intervencije.
@odvajanjeRS Onda na megdan pa ko ostane nek uzme sve.
Ne pišete o još jednom skrnavljenju pravoslavnog groblja u Semizovcu...
Ovo je vjerovatno PRVI a mozda i posljednji put da SDS i neki njegov predstavnik govori istinu
Ako nista hrabar je i pricom simpatican :-)
Ja mislim da je i ovaj u unutrasnjosti drugi Duduk ali mozda malo razumniji od njega i vjerovatno manje pohlepe za bogatstvom
Dokazi nesto kozlicu nepismeni. Svi sve sznaju a niko nista da dokaze i stane iza rijeci. Ovi nepismeni imbecili kao Borenovis, Sukalo, i ovaj propali nastavnik fizickog nemaju ideju ni kako cestu preci a htjeli bi da sHebu The Godfather-a i cijlu njegovu piramindu?!?! Koliko su sposobni, ni bicikl na njih nasloniti. Vladace Dodi Al Fajed jos dugo nazalost i stojace sve na 0 statusu jos dugo. Nazalost. Opozicija ne postoji!
Zvizdac jadni, ne zna se koji ste gori.
Svi ste vi isti!
zaheban wolf govinda sa svojom holivudskom facom bolje pristaje nekoj studentskoj žurki nego ozbiljnom političaru
i ti kakis svakodnevno kao konj.