Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Cedo je pobjedio traktoristu
Inace cudi me KAKO SMIJE JEDAN POLITICAR DA IZJAVI DA CE SE BOSNA I HERCEGOVINA RASPASTI? TREBA TUZBU PROTIV NJEGA NAPRAVITI. IPAK TOM IZJAVOM JE PROTIV INTEGRITETA NEZAVISNE BOSNE I HERCEGOVINE VALJDA IMAJU NEKI ZAKONI??
Dodik nijje imao argumenta jer ga Ceda nasukao i podastro mu nepobitne cinjenice da je rs Genocidna Nepobitan argumenat je i video na kojem Dodik jasno kaze da se u Srebrenici neupitno dogodio Genocid To je dovoljno da se pokrene proces razgradnje Genocidne tvorevine rs
on nanosi stetu ne samo SDS-u ,vec citavom narodu u granicama BiH
bosnjaci pazite da se ne udavite u mrznji prema srbima!!!!!!
\"JA savršeno dobro znaM šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Dodik 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske.
bre dodo,nedaj se borio si se za nji,sad se bori zasebe,kad mi deca kazemo da ssss ili cccc znaci srbin srbina sikirom sece, ti kazes sta vi deco znate.
Kome ne sude ljudi, sudiće im dragi Bog makar devetom koljenu.Svakom se vraća ono što je zaslužio...
sarajlija tako je io HItler optuživao jevreje 1930 , da bi pripremio narod , ti si pripremljen za handjar diviziju
Fruktus odakle ti vadiš ove gluposti karlo i porfirogenit su živjeli 9 i 10 vijek ,a pravoslavlje i katoličansttvo se zvanično podiujelilo 11 vijek , a ti kažeš rekli bosna nije bila pravoslavna , pa vatikanski spisi rekli da je BIH katolička ,pa ti neznaš osnove istorije ,njihovi spisi kada govore u njihovu korist nemaju vrijednost ,
SDS JE NANIO ŠTETU SVIM NE SRBIMA I BOSNI I HERCEGOVINI, PA DOBRO RAZMISLITE ŠTA VAS SVIJU ČEKA. POKRET za SPAS Bosne i Hercegovine
BOSNA I HERCEGOVINA, bila i bit\' će.
Ja mislim da se Dodik sada kaje sto je uopste pristupio tom duelu, jer je razotkriven i potucen u potpunosti.
@ BH PATRIOTA Nemora proci ,nek pokaze svijetu kakav nacistički režim tamo vlada...
Mislio sam da je ovaj Jovanović pametniji političar i da pazi na nivo zbog rejtinga njega i njegove stranke . Ovako, poslije ovog spuštanja na nivo genocidaša Dobrice Ćosića i njegovog potrčkala Dodika teško da prođe cenzus na izborima.
Žalosno je da se jedan čestit i pošten čovjek kao što je Jovanović spušta na nivo jednog zločinca i genocidaša Dobrice Ćosića ili njegovog potrčkala Dodika.
Najsmješnije je danas bilo kad Dodik kaže da Srbi ne sniju na kiosk otići,majka ga nemala.Gledam ti ja emisiju sa dva jarana,slučajno Srbina,a moj mi Uglješa veli: \"Nisam ja ovo znao,hajd mi molim te ti idi,uzmi cigara\" Dodiče,kraj ti je u par s djokerom