Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi svjedočimo raspadu sistema
Telefonsko glasanje?! Mektić je u pravu,sigurno da je ilegalno!
Vadite oruzje iz sklonista i pripremite. Sve su prilike da ce trebati ali ovaj put protiv domacih izdajnika.
Ebiga povecanje akciza i nameta je neminovno AGROKOR propada,Hrvatska je u velikim financijskim problemima,sva roba dolazi iz Hrvatske,od igle do TALGO VOZOVA.INA nafte itd.Znaci ovo povecanje akciza je jedino rjesenje BiH da i ona nesto zaradi na rodjenoj teritoriji,jer ostalo pokupi Hrvatska i Srbija djelomicno.
Mekta je Tito hahaha
Nece,Dusanku podrzava Bokir,a vidim i ona njega,udruzile se spodobe da narodu nametnu akcize i namete
MA on sebi ubire male poencice,kakvi papiri kakvi bakraci od tog nista.Ako se nesto izglasa onda je to gorova stvar.Tebi ostaje samo da i ti dignes cijenu svojih usluga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koje igre i "dijalozi" koji vrijeđaju inteligenciju normalnog čovjeka.... nijedna im sapunica nije ravna.... niti ima bolje publike od nas na dunjaluku
2018.se bliži....Ljudi-Najbolje ih možemo kazniti na izborima!!!!! Boga mi, tražim onog ko je PRAVEDAN I ISKREN, makar ne bio Bošnjak!!! Znači, nebitno je!! Društvo može opstati na nevjerstvu, ali ne može na tiraniji i nepravdi!!!! Izbori2018 se za svoja prava!!!