Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba jadnice jadavi, ko si sad pa ti?? ;))) oooooooooj tugoooo zhiku ba njega.... ;)))
Seher je najbolji primjer kako je suživot u Sarajevu moguć. Jedan Seher je bolji dokaz od više 100 međunarodnih konferencija.
Nestalo mi lijekova za glavu. L u d I l o pobijeduje,cujem glasove.Pimozite ljudi donirajte lijekove za glavu.Poludicu Sikter donatori
bolje da ovo nisu rekli, mozda bi se kakav neupuceni bosnjo zeznuo pai m dao glas ... ovako su tropa, bosnje im nece dati svoj glas jer imaju bosnjacki SDP a srbi im nece dati glas jer ce misliti da su ogranak bosnjackog ,zlatkovog SDP-a ... cutanje je zlato, pogotovo u bosni ...
Pa zlatko lagumdzija vam je desna ruka i glavni pijun za nestanak Bosne i Bosnjaka, ne se-ri srpskog ti krvolocnog radovana , sdp je srpska demon pakao !!!
Zasto se nigdje ne prica i pise KO je granatirao Sarajevo 4 godine ?!!! ZASTO SE SUTI O TOME !!! SRBi BARBARI I GENOCIDASI SU 4 godine radili najgore ZLOCINE protiv covjecnosti i SAD DOSLA BRADATA SRPSKA VJESTICA I VAMPIR IRINEJ DA PRICA O MIRU, TOLERANCIJi I HRISCANIMA U SARAJEVU , te hriscane koje je ON I NJEGOVA GENOCIDNA SRPSKA BRATIJA HTJELA SRAVNJATI SA ZEMLJOM ?!!! DJUBRE JEDNO KRVOLOCNO SRPSKO GENOCIDNO koje nema nista sa KRISTOM I BOGOM ! Sikter !
http://www.obecano-ispunjeno.ba/
A vidim da nemate ni nikakve veze s mozgom... Otkud ispuzaju ovakve mrcine uoči svakih izbora, kruh ti klasov ljubim !