Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadio si vise s tom petorkom, ti si ko novo lice, nekompromitirano..
Komunjaro, ti ces u zatvor kad iduce godine, uz pomoc 300.000 glasova Bosnjaka iz Sandzaka i Kosova, na vlast dodje Fahro Radoncic i SBB. Oni su nas spasili u ratu, spasice nas i u miru.
Posteno je da kazete da vam odgovara kriminal, zato sto ste vi jadni bijednici koji se vjerovatno prodaju za sto maraka pomoci. Ovaj narod je postao prava prostitutka i kod njih je cijena tu negdje. Lazni moralisti, prodali ste svoju i buducnost svoje djece za 100KM, dok vam drzava propada, vi po portalima drzite govore o moralu.Usput svaljujete krivicu na Zlatka i SDP i prozivate ih da su lopovi jer bi vam to odgovaralo po principu SVI SU ISTI. Nemozete sakriti svoj lopovluk tako sto cete optuziti druge za njega.
@Lloyd to jarane i samo to! @Pero, jel to mislis na tvoju krvavu loptu ratnih zlocina???srbskih junaka krvolocnih zvjeri??? @karadza pazi dobro karadza jos vam nismo naplatili racun u svakom smislu jedva bi cekali da vas pomilujemo ko sto ste vi nas,oko za oko zub za zub! BiH4EVER!
Ej Zlaja, ajd nam dofati loptu !!!
@Lloyd ... lojavci, hocete predratni Ustav ... moze, ali dolazi u paketu sa predratnim uredjenjem, znas ono, SFRJ ... Bosni i svim ostalim, ono sto je u tom Ustavu i pisalo: \"... pravo na samoopredjeljenje do otcjepljenja\" PAZI, DO OTCJEPLJENJA, znaci OTCJEPLJENJE NE MOZE !!!
Ne znam sta se Zlaja ustrucava. FRAJERU ODBACI TOTALNO DAYTON, TRAZI PREDRATNI USTAV IZ BIH, GDJE SU SVI BILI RAVNOPRAVNI I NE PRIZNAJI NIKAKVU ENTITETSKU PODIJELU. TU SOCIJALDEMOKRATIJU BI CAK I JA PRIHVATIO. TO TI JE PUT IZ PAKLA I KA BIRACIMA. NIKAKAV DAYTON, NIKAKVI PAKETI, NEGO SUSPENZIJA DAYTONA I VRACANJE NA USTAV PRIJE RATA. A TO SE ZNA STA JE. PREKINI SA PREDIZBORNOM KAMPANJOM, AKO HOCES VLAST TO TI JE PUT, SVE OSTALO JE ZAMAJAVANJE I VLASTI VIDJETI NECES.
Imas i ti neke nade da dobijes glasova ali Haris je ipak vise uradio. Sto vam je trebalo da uvodite gradsku TV u sarajevu. kostat ce vas to glasova ne brini. I vi ste korumpirani ali eto manje ste zlo od Tihomira.
Bravo, Zlatko! Jedino jos SDP-u vjerujem da moze s bagrom da se nosi! Bez nacionalnih prefiksa! Dovoljno za mene!
imao si svoju priliku, prokockao si je....prodao si nas i ti i zato ne palamudi...kriminalac si bio i ostao, sto pokazuju afere od tvoje vladavine pa do dana danasnjeg....odlazi iz tog SDP-a pa da glasamo za njega vise.... P.S. odlazi i neka nam se vrati osnivac stranke, pijanica ali veliki intelektua lac i covjek NIJAZ DURAKOVIC
komunjare
ma zlaja idi rjesavaj afere..pun mi je te.... unistio si socijaldemokratiju...jado jadavi...pih
Ne daj Zlatko da te i nas vucu za nos u korist genocidne krvave tvorevine!!!Ne pristaj na nosta OSIM USTAVA demokratske drzave BiH-e a ne kupusnog trodjelnog lista koji smrdi jos na krv svih zrtava genocidne tvorevine! DOSTA vise trazite konkretne promjene u KORIST drzave BiH-e a ne entitetske krvolocne bande ubica djece zena,civila. TVOR zla TO-JE genocidna tvorevina! BiH4EVER!
Konačno da i on pokaže da nije curica i da ima nešto među nogama.
Zlaja, NE SERI !