Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatrovali se SDA sendvicima i Cedevitom iz SDA Ajdinovica
@BegovskaKandzija66 evo sendvic SDA Botino 🥪
a sad Botina @Automatic i njegovih 40 profila 🤣🤣🤣
Prva liga.Ode SDP u PM,hagaha,jesu mi odvratni,dragi Boze.Ko fol komunisti,pokrase i pokreli sve zivo i mrtvo.Ali vazda spinuju da je neko drugi lopov.Njihova je skola smrad konakovic.
SDP je rahmetli
SDP propala banda od Niksica do Masica i Magazinovica, htjeli da razbiju SDA a sami sebi polomise nos . To im je kazna, a jos veca ce biti zbog izdaje Srebrenice i sto glasaju za negatora genocida Grujica.
Sad su na redu transferi u Kantonu Sarajevo...
Hahaha,divno,bice merak gledati one idiote iz SDP kako pizde.
stanje u Sdp je mirno, mandati uredno teku kako redovni a tako i kompenzacijski, lagano u sjeni i ladu parlamenta i kavana docekace naredne izbore i mlatiti istu pricu, kriv ovaj onaj kradja drz te lopova itd... dok se ne uhljebe ...
Bilo je i vrijeme da se ovi kvaziostaci davno prevazidjene ideologije konacni pogase i u Bosni. Kakvo jedinstvo i jednakost. Postujem svoje necu tudje i idemo dalje.
Ode bagra, nek idu pravo u šumu, tamo im je i mjesto.
Mijenjat zakon ko je preko neke stranke dobio mandat bez obzira na kojem nivo DA SE TAJ POJEDINAC NE MOŽE OSAMOSTALITI DA BUDE NE ZAVISNI ČLAN U XY NIVO VLASTI. VRATI MANDAT PA BUDI ŠTA HOĆEŠ ALI MOŽEŠ
Cudno ????? 11 zastupnika sa 12 ruku 🤔
Reciklaza propalih politika je kontraproduktivna sve dok se ne rodi moderni politicar koji ce znati izmiriti nepomirljivo i koji ce spoznati da se duh BiH ne da silovati i politikantski zaje6avati jer politicar mora biti karakterna osoba koja je spremna nesebicno sluziti narodu, a ne stalno presipati iz supljeg u prazno koristeci se klisejiziranim frazama. Pretvorimo BiH u lijepu i naprednu drzavicu za sve! Nije istina da moramo uvijek biti shoepuck svijeta jer nasi potencijali su ogromni!
Imal još koji Bijedić da ga SDP zavali o državne jasle?
Normala.. O Nijaze šta uradiše kmerovi od kakvog SDPa