Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ce biti sa borcima koji su bili cijeli rat na prvoj borbenoj liniji i koji su poslije rata izbaceni iz fabrika na ulicu pa nemaju radni staz predvidjen ovim zakonom?Nadam se da bi i o njima neko trebao voditi brigu jer ih ima mnogo u ovoj drzavi.
Ova grupa se izdigla iznad ličnih i stranačkih interesa te omogućila Bosni i Hercegovini nastavak aranžmana s MMF-om, čime je spriječen kolaps federalnog budžeta i vanbudžetskih fondova, spašena finansijska i fiskalna stabilnost FBiH i Bosne i Hercegovine.JOS KADA BI SU UZDIGLI PA SVOJE PLATE SMANJILI NA NORMALNE CIFRE I SUME MOZDA BI IMALI SANSU DA OPSTANU NA POLITICKOJ SCENI.ALI MORAJU SE ZA 4 GODINE MANDATA NAPRAVITI VIKENDICE,KUPITI KOJI STAN,SKUPO AUTO SEBI I DJECI I USPUT OSTAVIT KOJU MARKU ZA NEDAJ BOZE.NE LAJE CUKO ZBOG SELA NEGO ZBOG SEBE.
Ovaj zakon je pokušaj da Zlatkovi jurišnici prežive ovu godinu. Avaj, nema šanse. Djeca se dokopala fotelja pa misle Bosna do mora - nije. Ne znate vi sa Bosnom - dokazujete već tri godine.
Svaki dan udjem na ovaj portal, tu i tamo nekad bacim neki komentar. Ali mi je fkt posebno interesantno kako se s vremena na vrijeme javljaju neki likovi koji stite velikane iz sda, i to samo i iskljucivo u momentima kad je posebno aktuelna tema njih (njihove stranke).
Svaka čast SDP-u. Tako je SDA uvela 200.000 raznih gariba u prava a sada će SDP jedno 100.000. Tako se radi na sigurnom rasšpadu države
Nije SDA uvela toliki broj ali jeste sve svoje pulene i to sa astronomskim penzijama, Garibi su ostali na ulici bez kore hljeba a najzaslužniji su za odbranu zemlje. Ova Vlada sa Nikšićem na čelu i Helezom kao nosiocem posla je pokušala ispraviti VELIKU nepravdu koju su zakuhali SDA-ovi nepismeni i kleptomanski nastrojeni kadrovi u Vladi koju su tada vodili. Sve čestitke SDP-u i na izborima im treba dati podršku a lopove iz SDA poslati u anonimu.
Nije majka Muju klela sto se kocko, nego sto se vadio. Malo nam je 307000 penzonera daj te nam jos 70000 na grbacu ako kako mozete Boga vam i one iz rs.
Ovo je diskriminirajuci zakon,demobolisani borci koji su se borili citav rat i koji imaju preko 35 godina staza , ne mogu u penziju ,moraju cekati do 58godine zivota.... neki mogu sa 20 godina staza i 40 godina zivota i koji su ucestvovali samo 2 godine u ratu...zar to nije diskriminacija,grehota i sramota...pravi i istinski borci koji su se borili 4 godine rata su ponizeni i uvrijedjeni!!!
ODlican zakon, sve pohvale za rad i trud! Neka je pokazano da se radi u interesu gradjana...
niko nije ostecen a mnogi su dobili, sramota je sto sda nije podrzala ovaj zakon, vidi se da su na funkcijama iskljucivo zbog svojih interesa!!
Pa SDA ne moze da podnese to sto postoji neko ko ne zeli samo drzavu da pljacka kao oni... SDP se bori za narod i za njihov hljeb sutra...
Svima koju su glasili svaka cast, a posebno premijeru Niksicu koje je bio uporan i dosljedan, vidi se da radite u interesu gradjana
SDP je najzasluzniji za sve korake naprijed koje je FBiH a i BiH ucinila u zadnjih nekoliko godina. Steta samo sto se uvijek nadju neki poput SDA koji nas sve vode unazad svojim opstrukcijama.
"Ovaj stand-by aranžman nije volja SDP-a već posljedica zaduženja prethodne vlade iz 2009. godine. Mi smo sad morali očuvati fiskalnu stabilnost" Zgazite vise zelnase i lijanovice, to treba protjerati iz drzave