Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sine uhvati krampu i lopatu pa demonstriraj ljudima kako se kopa...
I ovi.... kao lešinari! Da uberu nešto s mrtvog tijela rudnika u BiH.🤢
Fenomenalni zakljucci. Da ti nista ne kazem.
sta je sa dugom????? sta je sa produktivnoscu /tona uglja dnevno a drugi minimum 6-7 tona/ od svega je samo bitan topli obrok! sve zatvoriti/ prodati sto radi sa gubitkom/!
Kome ti Masicu pricas,nikad rudnici nisu upropasteni kao za vrijeme Niksica i direktora EP Elvedina Grabovice
Koncern treba urediti tako da se plate teoreticara smanje za 50 % a plate onih koji stvaraju vrijednost tj.rudara povecaju za toliko. Kvazi strucnjaci su kreirali ovaj koncern koji guta zavisna drustva tj.rudnike.
@dzekiii10 Teoreticara u JP Elektro
@dzekiii10 samo tonu uglja dnevno po rudaru????? drugi rudnici 6-7 tona!!!!
Samo im vi nemojte pomagat !!!
ugasit te rudnike a rudarima dvanaest mjeseci 70 posto plate i noga nek siju paradajz.....
Kod ovih sve moze. Danas s rudarima, juce sa dzibiti populacijom, sve propraceno dopisima i strogim/pjanskim pogledom sefa im u njih Niksica...
U čemu je problem? Jel' ima neki sukob interesa ako podržavaš i ljudska (LGBT) i radnička (rudari) prava?
Nije sukob. Alo sjediti u prikrajku i svemu i svakome soliti pamet, a sam nista ne raditi je domalo pa bezobrazno. A dzibiti neki dan, a danas rudari, su samo jedan od nacina da se pokaze da folo nesto rade...