Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što reče neko ispod, ima nade za ovaj narod. Naprijed SDP, naprijed socijaldemokrate, naprijed Tuzlo voljena, i Gradačac moj najdraži!
Ajmo Jasmine,Tuzla ne smije pasti u ruke gebelsovcima...
bolje da ostane u rukama pedera i lezbaca to kralju
U tuzli se aspirini c kupuju na komad i kad trazis u apoteci aspirin c ,teta otvori kutiju i izvadi komad ...trebam li dalje ista reci
Svaka cast, vidi se koji je kanton najprogresivniji
Nisam glasao za SDP , i oni su truhlovina teska , ali i ti Komunisti su manje zlo od Islamista.
Tuzlanski kanton se krenuo obračunavati sa kriminalcem i vampirom, Mirsadom Kukićem...Kako je krenulo do jutra će srčani dobit...
heil hitler mamu ti komunisticku
@TeeG hahahha haj u QM popij koju i kuci na spavanje robe...hahahahahah
treba i ovo malo fabrika što imaju zatvoriti... da "udju" u crveno...
Neka ih Bego Gutić i Fadil Novalić podignu
Skontali tuzlaci u kakva su se govna uvalili sa proslim izborom
Bandiera rossa la trionfera!
Naredba:Tuzla ne smije pasti......rekose i patit ce se naredne 4 godine....
zamolio bih za oprost pogresno napisanog dijela texta trebalo je da stoji:rekose i radovat ce se naredne 4 godine izvinjavam se za eventualne dusevne boli glede greske u pisanju
Pala SDA, bar u Tuzli. Ako imaju imalo pameti nikada više ne dozvoliti povratak SDA i izgradnju stanova za arape ! . Kad je SDA vako jadan rezultat na lokalnim gdje su uvijek harali, šta će tek biti 2018 ?
@atheos TAčno, mislio sam generalno na uže kantonalno jezgro. Najviše volim da me isprave jer to znači da ne pišem uzalud ali još važnije da nisam nepogrješiv , a ni biblijski prorok, koji se bavi stavrima izvan svog životnog vijeka.
SARAJEVO JE SJEBANO USKORO KALIFAT I SELJADIJA 100% ISTOČNA BOSNA SE NASELILA IZ SREBRENICE I FOCE UMJESTO DA BALIJE IDU PROTIV DODICKA I RSA
Znači imamo 2 Maglaja? Neka neka. Čestitam ko god odnese SDA s glasovima.
Još Tuzlaci nisu skontali šta ih koči. Bravo! Bravo! Bravo! Baš se pitam koje preduzeće se sljedeće gasi? I gdje će doći da štrajkuju? A da, Sarajevo im krivo.
Da je pravi SDP,pomeli bi ovu bandu sa lica Zemlje ali nažalost ni SDP nije puno bolji.Ova banda je zakonom o radu sama sebi iskopala jamu,samo dok narod skonta ,opće izbore će izgubiti katastrofalno.
HAHAHA KOMUNJARE !!!!!!!! kako ste glupe !!! gledaj sarajeva sto se zelenii crknite u toj glupoj panonici !!!!
Znas sta je zalosno danas u 90% se glasalo u skolama koje su izgradile komunjare bas covjek da se zapita zar ne ???
Poserem ti se ja na tu tvoju zelenu boju.Jebbemo mi komunjare i tebe i tvoje Sarajevo, okanite se Tuzle nama je lijepo i bez vas .Kod nas se niko u Tuzli ne dijeli na crvene i na zelene i na bosnjake hrvate i srbe, kod nas su svi gradjani isti. Zivjela multietnicna Tuzla ! Smrt fasizmu i nacionalizmu !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)