Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Macron je obećao javnosti da će „očistiti“ vlast, a nakon što je niz skandala poljuljao povjerenje građana u sistem. Obavezao se i da će donijeti zabranu političarima da zapošljavaju članove porodica te poziciju koriste za svoje interese. - Ovak oto radi francuski predsjednik a vidi nasi uhljebi maleni ko fol nisu duzni!!!
Opšti-parlamentarni izbori , najnormalnija stvar da svaki državljanin na svijetu ima pravo glasa i da mu se olakša. Opštinski-lokalni izbori , ludilo da nerezidenti imaju pravo glasa. Kod nas sve kontra a na toj kontri prifitiraju stranke s nacionalnim predznakom.
Problem je u tome da glasacki listici budu poslati mjesec pred izbore,a kao preporucena posta - dostava traje do 15 dana...sto znaci i da im daju priliku, ne pika se tj. budu prekrizeni glasovi. Jedino eventualno europa moze da se racuna.
pa dijaspora i glasa unaprijed, stignu listici na vrijeme, ali je pitanje kako oni registruju te listice u tome je pronblem jer se tu moze manipulisati... zato bi bilo najbolje elktronski
u svim drzavama dijaspora ima pravo glasa i glasaju tamo gdje zive medjutim ovdje je problem sto Bosnjaci imaju najvecu dijasporu. Kako Covic glasa na izborima u Hr? Licemjerstvo i diskriminacija
evo trenutno gledam jelenu i drkam ku rac se cio ogulio ne znam za kaj delam hbala poz
Počela kampanja na na ništa i bodovanje na glupustima al ne prođe !!!!!!!!!
Kako SDPu ne dosadi upucivati zahtjeve, ionako nijedan ne prodje hahah
ne treba nijednom vlahu i škutoru dati da glasaju iz rvacke i smrdije