Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ulazi u koaliciju sa HDZ-om i SDP moze da se pusi
Cestitke SDP-u i veliko hvala gradjanima Bosne i Hercegovine. Nadam se da dijaspora nece upropastiti situaciju, a time i drzavu.
Kako smijesno,jutros u svim izbornim jedinicama vodi SDP,a sad u već tri SDA,dok se prebroje svi listici i stignu ovi iz dijaspore opet će SDA odnijet pobjedu
Ljudi, evo SDP vodi i u Tuzlanskom kantonu!!!!
Bravo za SDP konacno da oni mogu odlucivati s kim ce koalirat i na kojim onovama. Ako koaliraju sa SDA slobodno poslije 4 godine neka ugase stranku jer nikada vise nece dobiti podrsku naroda ...
CESTITAM SDP-U , ZELJKU I ZLATKU! PAMET U GLAVU i NE PRISTAT NA NIKAKVU KOALICIJU SA NEPRIJATELJIMA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! SAMO SA PATRIOTIMA BIH-E!