Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da ga smjenu, postavit ce nekog tipa Brankovica, Mujezinovica i ostalih kriminalaca. Kako rece Zukan neku vecer na FTV-u, SDA radi na principu malo radi, malo kradi, Allah ce dati ..
@Rifet Dok je takvih kao ti Čović i Bakir ne trebaju da brinu
@munjaaa znaci li to da demokratski trebamo usvojiti socializam?! Jedino bi tamo bilo najsigurnije da opet krenemo na bolje jer da bi se nesto mijenjalo, proci ce mnogo godina. Mnogi koji su sada politicki aktivni su rodzeni u jugoslaviji i okusili su zivot juge... Zato nam je sve na "hoooo-ruk"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a nemojte... šta bismo da nam se ove okice ne pojave na naslovnici svaki dan? ;)
Kao sad ce ga smijeniti posto je odradio sve sto je "trebalo". rasprodao sve sto se rasprodati moze. zadatak obavljen. sad se vraca privatnim poslovima i ide u zaborav javnosti. ustaljena metoda.
Fadile oprosti, ne dozvoli da te smjene, na pravom si putu za unistenje ovog napacenog naroda, imas ti bakija, zastitnika, savjetnika,
Zakon je donešen u vrijme pred same izbore.Donešen je a da nisu stvoreni ni preduslovi a kamoli uslovi za primjenu istog.Ima tu mnogo posla.
Fadile oprosti im, ne znaju sta rade.
veleizdajnici ... šta će biti kada sve rasprodate i uništite
previse je politike u ovoj zemlji, smanji broj kantona, sve ce lakse bit, milion politicara a svi u kurcu, milion politicara ko ovaj novalic seljak, vidi mu se bolan na faci da je to zadrto i gladno para
SDA da smjeni onoga koji im je marioneta da sprovodi njihove kriminalne namjere? Sigurno će ih poslušati :;)
tražim i ja evo vunene priglavke ne znam đe sam ih tutnuo nikako
nemojte covjeka, taman se uhodao...
Tog sitnog lopova treba uhapsiti a ne smijenit ! Vidi mu samo uplašenih okica ko u miša mekinjaša kad ga u zijanu seljak satjera vilama u ćošak !
u TK su dobri rezultati sa gospodinom Begom Guticem i neka on dode da popravi sto je ovaj razje.ao
ja sam za to da mi isprovociramo neku supersilu i da dodju ljudi da nas sve pobiju ovde
prvo kozojebe..zlo svih zla..a posle i lazne hriscane, sataniste..katolike..mammjbm
prica se po gradu da ce biti uskoro smijenjen a na njegovo mjesto dolazi gospon Gutic..
Ma dajte ljudi, ako ode Fadil kome ću se smijati.
muslimanstvo je sinonim za zaostalost i primitvnost..zato ga treba izbrisati sa lica zemlje..