Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta i ovaj SDP spade na Begica sibicara iz Matuzica ccc. E moja Demokratijo hahah
Koji su ovo klosari u SDP-stranka u radpadu ili u slobodnom padu,hahaha.A oni puse novinarima.Ziva sega
Bolje da mijenjate Zakon o radu, gdje bi ukinuli plaćanje dadžbina (PIO\MIO) za novinare ili da njihov radni staž bude benificirani radni staž. Razlog je vrlo jednostavan! Niti jedan od tih dobrih novinara nedoživi 60godina starosti pa samim tim ni penziju. Sve ih pojede sistem. Red bi bio da i oni kao i policajci imaju mogućnost otići sa 50 u penziju
DA nisi jedan od njih A zašto npr. učitelji /ce nemaju benificirani staž
Šuplja!!!!!!!!
A krivicna odgovornost na klevetu i lazi novinara kad se desi? Ja sam i za to
@naftalin bravo...senzacionalizma nikad kao danas i plus na tom novinaru utrpaš nešto u džep i sutra popljuje koga hoćeš nema veze što to nema veze sa istinom. Ti kažeš da te kleveta, a onda se cijela "struka" digne i brani tog nekog koji je sam sebi da za pravo da se zove novinarom...
Dopuna krivicnog zakona radi svih građana. Vidite da ne smijemo prozor otvoriti od ubica kriminalaca reketasa i dilera. Cuj samo novinara.
SDP JE DZENAZA
Jao ovih pusaca,hahaha.Raspadaju se pa kupuju novinare.A sto ne bi malo i doktore zastitili,smetljari ijadovi?Mozda zato sto je vas Mesihovic ukrao 35 miliona za godinu a Aganovic 15 miliona?Sve opeljugal i.Cak je i Faris debeli radio za njih.