Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od lidera ove stranke je kcerka ratnog zlocinca Jadranka Prlica. Pametnom dosta.
Najbolje da izaberete toga krkana što se naopako šiša Mašića što sa Dodikom i Čovićem radi za Ruse (tako su mediji objavili i neki analitičari)
sdp i sda razlika u jednom slovu takoje i u politici
Bogme nece klix da mi pusti komentar ko' da sam pisao protiv NASE, a ne protiv grupe ubleha koja gleda kako da ukrade sirotinji i zadnju marku iz dzepa.
Samo se riješite bagre iz TK i hrabro naprijed
Kada će mo moći aplicirat za onu izglasanu sadaku, fala vi na informaciji, Allah vas nagradio
zarko vujevic i enver bjedic glavni kandidati za visoke pozicije
molim vas brinem se da li su momku Lane Prlic legle pare, javite ako ista znate ...
Kome će li ovi prodavati damu pod bubrege na sljedećim izborima 😂😂😂? U mojoj mahali ih tretiraju isto kao i SDA sada. Konaković u Sarajevu napravi stranku danas i prekuca ih sutra na izborima. Peta stranka u KS a ovi svi na slici što su skupili glasova ne mogu konkurisati ovima što su ih istjerali. K'o narko kartel, rješavaju se konkurencije lažiranim izborima na kongresima.
Ali i takvo rješavanje konkurencije je Ok. Ovi drugi su to radili ko pravi narkokarteli 🤣.