Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mladi srbi snsd-a mu.da svoja grizu a ne znaju da su zigosani zauvjek onim sto su im \"idoli\" uradili u ratu Gdje god u evropi da spomenes srbe svi ih poznaju po Vukovaru i Srebrenici. Bio, prosao i vidio i cuo ..sve se zna odavno. pametnom dosta :))
stidim se što sam Srbin
SNSD bi sigurno imao vise sanse u nacional-socijlalistickoj internacionali
Realnost je da ce RS propasti ako ne bude drzave da je izvlaci iz krize (iako oni govore nebuloze da im je na teret). Ustvari, vec je krenulo sa samoubistvima, zatvaranjem firmi itd pa sretno vam :) Zao mi samo normalne raje sto ispasta zbog nacionalista.
Du bist ein soooo größe Idiot, \"Junger Elita\" wo hast DU dein Deutsch gelernt? beim DRNDIK oder? Analphabet genau wie der Lehrer, pricaj i pisi kao sto ti je rekao srpski bradonja MAJMUNE nepismeni
@mitar rs mitreeeee, travu ćeš da pasiš uskoro... čuješ li mitreeeee....
Javili se mladi reketasi. Podmladak Zlajoglua
Pri glasanju o izbacivanju Vođinog podmladka iz socijalističke internacionale apsolutna većina je bila ZA na koji li će način sada Vođin podmladak oblatiti SDP BiH, samo neka ih više ne zovu multietniĆari,jer naziv je očito pravo glup.
Bravo SDPBiH! :)
Narod koji ima takvu omladinu kao sto je SDP-ova \"Junger Elita\" treba da se plasi za svoju buducnost.
Lako mi je za Dodinu omladinu, ali ćete vi, reketaši, koalicioni partneri pljačkaša i atentatora (Lojanovići) i crnokošuljaša iz Hrvatske stranke propalica biti suspendirani na sljedećim izborima.
Cini mi se da ce Zlaja na kraju ipak samo prodavati kospice na ulazu u zgradu vijeca ministara... Ako mu direktor od zajednice drzava - g. Dodik i to mjesto obezbjedi smrc...smrc,... hahahhahhahhahhha
Shvatite lojanderi! Lagumdzija nikad nece biti ministar inostranih poslova! Lagumdzija nikad nece biti ministar inostranih poslova! Lagumdzija nikad nece biti ministar inostranih poslova! Lagumdzija nikad nece biti ministar inostranih poslova! Jel vam ulazi to u vase suplje tikve? Kako ce samo ministar iz SDS-a naredne 4 godine da prica o islamskom terorizmu u nakaznoj vjestackoj zajednici drzava tzv. \"biH\" po cijelom svijetu ! aauuuu...al ce da bude karanje!
Dobro i sta sad? Hoce li Lagumdzija biti ministar inostranih poslova? NECE! buahhahahhahahha