Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA smecari. Sve bi za fotelje. Prodali sve Bosnjake. Fuj gade mi se
zlOya bi svoju mOter prodo za šaku vlasti. Naprijed Abdulah Skaka
E, eto nek\' te štiti veliki vožd koji je u maju \'92 kada je vidio četnike rekao da je tu sasvim slučajno. I ne zaboravite ko je iznjedrio ovu državu, ko je stvorio sve ono čime vi vladate, ko je napravio sve ono što vi sada grčevito nedate nikome. Nema veze, naš jedini cilj je BiH, a vaš jedini cilj je fotelja. Pobjeći ćete vi iz tih fotelja čim se sa prvim problemom suočite i reći ćete da ste tu sasvim slučajno.
Ako će me Sulejman Tihić i njegove partijske kolege štiti kao što su to radili 22 godine, onda je bolje da odmah prestanu da me štite, jer zaista ovo što rade meni i mojoj djeci su ubistva u miru.
Bravo, SDA. Konacno ste skinuli maske, u prelomnom trenutku za razvoj samosvijesti Bosnjaka.
Zlocko, sikter iz nasih zivota! Cini mi se da nikome vise, osim guznim haverima ovog lika, nije vazno sta SDP (citaj: predsjednik) misli o bilo cemu. Smijesni ste, nesposobni, imate staljinisticke metode. To sto SDA nije dobra ne znaci da vi jeste. U svakom slucaju postupa profesionalnije od SDP-a u svakom smislu u zadnje vrijeme. Sikter!
Glavni Tuzioc Bosne i Hercegovine je genocidas srbin kojeg je postavio lagumdzija i koji je zamjenio genocidasa srbina Milorada Barasina koji je svi ZNAMO radio TRI pune godine protiv Bosnjaka, drzave BIH-e i Ganica, Jurisica i Divjaka ! OTVORITE OCI DOK NJE KASNO !!!!!! Zasto je Lagumdzija DOZVOLIO I DAO PONOVO MJESTO I MANDAT GLAVNOG TUZIOCA GENOCIDASU SRBINU KO I SRPSKINJI ZA PREDSJEDNICU USTAVNOG SUDA BIH-e ?!!!!!!! Gdje su Bosnjaci, GDJE IH JE LAGUMDZIJA STAVIO PONOVO, U KANTI SMECA ?!!!!!!!!!
Samo kukam, kmecim, vristim heljp i cekam strance. Sta sam ja?
A LAGUMDZIJA SRBIN JE SVEO BOSNJAKE NA NEPOSTOJECE U SVIM MINISTARSTVIMA I DRZAVNIM INSTITUCIJAMA RBIH-e !!! JADNI LAGUMDZIJA, KOJI SI NEPRIJATELJ, KO PRVO BOSNJAKA PA I SUVERENE DRZAVE RBIH-e !!! SIKTER !!
Po prirodnom i Bozijem zakonu,nemoze Komunista biti predstavnik Bosnjackog naroda a ni strani drzavljanin u ovom slucaju Radonjcic,Bosnjaci dodite vise pameti....................................................
Istina je, da je Tihić za svojih desetak godina, popuštajući RUŠITELJIMA DRŽAVE BiH,učinio puno u slabljenju Države,ipak SLUČAJNI i ŠĆEPO će ga za samo 1. godinu nadmašiti !
super je sdp. prava i jedina bosanska partija. otimaju se, bore se, mijenjaju nesposobne, reformisu, spustaju nacionalne tenzije, grade taj auto put, vozovima povezuju gradove u cijeloj bih, a sa druge strane ovi olosi svih boja i nacija koce sve pozitivne procese. jeste, veliko je njesra sto je tzv. fahro dio vlasti, ali to izgleda ne moze drugacije u ovom momentu sa ovim omjerom snaga. ipak, ne treba grijesiti dusu, nije taj fahro puno gori od sda.
Neosuneceni jugosloven Zlatko je pravi predstavnik Bosnjaka
Toliko o SDP-ovoj demokratiji. Pogledaj te šta znači CENZURA, kada se iz Centrale naredi da se sakriju svi komentari koji mogu nasekirati velikog vožda.
Eto SDP-ovci će nas naučiti šta je to nacionalni interes i šta je to državotvrnost. Jedini interes SDP-ovog vožda je kako uhljebiti sebe i malog Damira
Пуна подршка господину Тихићу. Доле СДП. Сва Србадија је уз тебе Тихићу.