Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda je na smetljistu. Bravo Tuzlaci.
SDA je i podrzala Zijada Lugavic
Sda nema veze s sdp. Vi psujete
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tuzla ostaje crvena,zeleni nisu smijeli ni izaci na megdan.
Kao i prethodne izbore sve vece gradove uzela trojka 👍
SDA je i podrzala Zijada Lugavica bravooo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vi zeleni kako ste samo odvratni vidi se i po vašim komentarima kada kunete i pozivate i na boj i na ne znam i ja više šta ....kada je vama iko išta rekao tako ružno kada pokradete izbore? A ovo nije krađa jer krađe više nema sve se prati i ovo je izborna volja većine građana...nazivati nekoga fašistom i crvenom bandom i ne znam ti ni ja šta sve više ne ...prizivati javni linč zato što tvoj kandidat nije pobijedio samo govori o vama ....
baš me čudi,zar SDP nije dao i tu poziciju dodiku ionako su mu sve dali
Sumljam u Prevaru u elektronskoj obradi glasova - izborni inzinjering . Davno je receno pobjeduje onaj koji broji glasove a ne onaj koji glasa
Ko vlada Tuzlom vlada Bosnom
Mirnes Ajanović - nezavisni kandidat, a predsjednik BOSS-a. Hahahaha
Mirnes bas nikoga nemoze pobijediti.. ccc
Sda danima lobirala za lugavica…
Za nepoznavaoce prilika u Tuzli - ovaj lik je podržan od strane SDA, sve glasačke baze SDA su davale instrukcije biračima da glasaju za Lugavića (islamska zajednica npr.). Taj dogovor je pao u tajnosti kako bi se izbjegle negativne posljedice po obje partije kada bi s tim izašli u javnost. Zar mislite da je SDA tek tako odustala od svog kandidata? Dobili su nešto zauzvrat, šta tačno to samo oni znaju.
Dodajte tome činjenicu da SDP od rata suvereno vedri i oblači Tuzlom, da su sve javne funkcije, sva javna preduzeća popunjena njihovim kadrovima i podanicima, što je ozbiljna glasačka mašinerija.
Nemoj Boga ti da SDP ista proglasava!
POMAK NE SMIJE DA DOZVOLI DA BUDU DIO PRIČE SDA ILI TROJKE-ŠESTORKE -OSMORKE , JEDINO TAKO MOGU NAPRAVITI NEŠTO VIŠE, SAMO BOSNA I HERCEGOVINA I ONI KOJI SU UZ BOSNU I HERCEGOVINU ......
Katastrofa.
Hoce li biti Rock N Roll u tuzli sada?
Nije problem što je neko crven, zelen, žut, plav, narandžast, već zato što ne zna i što je to kroz decenije dokazao. To je problem. Tuzlaci, goriva u rezervoare pa put pod točkove. Provezite se gradovima cijele BiH da vidite kako izgledaju. Nijedan vam nije daleko, ali ste vi ostali iza njih daleko u daljini. Jedva se nazire Tuzla još.
Da zna Tuzla šta valja ne bi se raspadala od žutila, sivila i crnila. Kad se dovezeš iz jedne Zenice ko da si bio u Monte Karlu.
Kako su tuzlaci samo glupi ccccc