Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOGA JE BRIGA ŠTA VI MISLITE, NIKOGA, DA SMO HTJELI VAŠE MIŠLJENJE GLASALI BI ZA VAS.
Sramota je da se SDP ponovo oglašava u javnosti i da djeli nekome savjete ili pouke. To je definitivno propala stranka i totalno nevažan faktor.Oni su pokazali svoje pravo lice od Lagumdžije Nikšiće, Jasmina Imamovića, Kušljugića i ništa boljih foteljaša Ive Komšića i Mire Lazovića.Trenutno im je uporište u Tuli u gradu gdje su proizveli puku sirotinju i odakle je krenuo radnički bunt. Tuzlu su izgubili na Oćim izborima, a sada će biti totalno potisnuti i na lokalnim izborima.Oni se sada mogu smatrati arhivskom građom one crne strane medalje.Portal će se kompromitovati ukoliko bude u buduće prenosio bilo kakve nevažne informacije o njima. O njima se mogu očekivati samo informacije koje će biti intereantne za građane, poput njihovog visokopzicioniranog funkcionera Hamdije Lipovače, jer će mnogi završiti kao on.
KOGA VIŠE INTERESUJE BILO ŠTA ŠTO SE TIČE SDP_A. NEMAJU VIŠE KREDITA. NJIHOV DOJUČERAŠNJI LIDER OD BOGATSTVA NE ZNA VIŠE ŠTA ĆE, SVI SU ONI ISTI, VALJDA ĆE SE USKORO UJEDINI SDP I DF.
chooj to :O sdp koji upravlja tuzilastvom i sudstvom u KS osudio ? :D yebes viceve mi zivimo u jednom velikom :D
Jel ovo onaj zlatkov mali?
Niksic nije mogo spavat zbog KLIX-a!
papeta za trenera