Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOM IZBORNIH GUBITNIKA I BUDŽETSKIH UHLJEBA! ☝️
Žao mi Fahre toliko landara a nikad niđe da upadne.
Zao mi i tebe laprdas dok Fahro broji milione 🤣
@Olimpijka199 vi sendvič-botovi pljuvaste po SDA-u pred izbore: te nema ih, te idu na smetljište istorije, te puknut će, raspast se poslaije izbora a ono ti opet šefofe nogice vire iz riđobradove guze. Đesi staraaaaaa podrepna muho u fahra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Denis Bećirević, vječiti uhljeb. Poštovani glasači koji ste lomili koplja podržavajući Denisa Bećirevića, javite mi koliko će KM od onih 6-7 hiljada koje bude dobijao naredne 48 mjeseci, (znači oko 300,000KM) dati u humanitarne svrhe, kao pomoć bilo kome, ili koliko ćete dbiti vi što ste izgrebali grlo skandirajući za njega.
jeli Becirovic pito kojevica i dinu..on bi da uzimaju pare ali bez odgovornosti..onako malo kritikuj druge i tako..
Uhljebi se denise
Uhljebi se denise
FAHRUDINA RADONČIĆA IZMEĐU OSTALIH 100 RAZLOGA POSTAVITI PRVENSTVENO JER JE JEDINI ODREKAO TROCIFRENE NAKNADE IZ DOMA N. U HUMANITARNE SVRHE! Primjer! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Olimpijka199 Džaba fahru nolki milioni, novine, neboderi, avioni, blindirani đipovi, jahte i imovina u Crnoj Gori, naviko biti podrepna baketova muha.
Ma ja, oni su sebi obezbijedili funkcije. Običan narod ne može ni u mjesnu zajednicu a kamoli u Dom naroda!
Čitaj: Radončić predložio sebe ispred SBB-a
Radoncic ima punu podrsku svojih sinpatizera i osoba oko sebe koji su svjesni njegove sposobnosti, truda i zalaganja!
@Olimpijka199 vidilo se na izborima kolika mu je podrška :) Aj ti nama reci, al iskreno, onako među nama, za koga si glasala, za do dicka ili govedaricu ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogu li ja?
možeš iz reda klixovaca
Brabončić je rekao da neće vlast, ne gurajte čoverka ispašće da laže. Nemojte MU TO radit, nemojrte MU TO radit !
Gledaj, uzmi kokice i uzivaj u Fahrinim potezima! Taj ne gubi!
@Olimpijka199 jesi li i ti u glavnoj ulozi ?
mislite, Fahro je sam sebe predložio? Ipak je to stranka jednog lica (SJL)
Ne, nego ja i jos 30000 ljudi koji stoje uz Fahru! Liderstvo nije sala, liderstvo nije bez alfa glave, liderstvo nije uzivanje na onom sto ti je babo ostavio nego sam kad steknes!
@Olimpijka199 pa i šćepu je babo ostavio par miliona još mu nije sin
jesu dosadni vise sa ovim jade ba ohladite i politicari i klixBAIT
treba ih na biro
E baš sam se bio zabrinuo da mi Deno neće morati tražiti kakav pravi posao nakon 20 godina po parlamentima...
Mislim da je ogromno ponizenje za uvazenog gospodina Becirevica dokazanog payriotu ove drzave da se poredi i da zajedno sjedi sa trolicnim ljigavcem Fahrom