Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam šta ovaj Nikšić hoće. Bio je premijer četiri godine, ništa uradio nije, i sad opet baljezga šta i kako treba.
POTPISUJEM!!!!!!!!
nikša zvani kila skanka
Nermin Niksic KER
Dosadni ste.
SDP razvodnjava problem. Cim se napadne SDA oni se nesto jave i skrenu paznju sa problema. Najmanje troje sa ove slike cekaju na red zbog kriminala. Ja ocekivao saopstenje oko Damira a ono nista.
Konakovic definitivno treba dati ostavku, najmanje je bitno ko to kaze, zna da prica i obecava a katastrofa na djelu, nije ovome dorastao
Klix je SDPu potparol ,znaci mame vam hebem pogane,ne moze to valjat ako je to imalo ikakve veze s slucajnim prolaznikom,sve go lopov i niksic,konakovic,lagunđija,sarajlic,radeljas,ajnađic,hađic treba im uzeti sve sto imaju tj. sto su pokrali dati im posao u komunalnom i natjerat da ciste ulice ovog naseg grada mame im hebem.
Isti si ti lopov kao i Konakovic glavonjo ...
Da je fulio za Bozic- jest. Ideja nije losa, samo je nedoradjena i ishitrena. Ipak je sve bolje od ovog peksinluka u zraku.
Kad je to uradio bilo koji SDA kadar u ovih 25 godina kako vladaju
A Nermin je inače intelektualac čovjek, on ima mnogo planova za spasenje svih gradova od zagađenja.
Intelekt mu curi iz usiju....pa sjetimo se samo onog puta busom u tuzlu...cim se opustio poceo prostacke viceve i šale da zbija...Za kameru se pribere, al cim se opusti, pokaze svoju pravu narav...Kad neko kaze ''kod Gojka na janjetinu''...meni odma niksiceva faca pred ocima....masni debeli kafandzija...
Intelekt mu curi iz usiju....pa sjetimo se samo onog puta busom u tuzlu...cim se opustio poceo prostacke viceve i šale da zbija...Za kameru se pribere, al cim se opusti, pokaze svoju pravu narav...Kad neko kaze ''kod Gojka na janjetinu''...meni odma niksiceva faca pred ocima....masni debeli kafandzija...
Ja SDPa i govana
Evo pozivam i ja tebe trenerko -pipune iz Konjica da podneseš ostavku ...hem si glup , hem lopov , hem mi svaki put prepadneš dijete kad te vidi na tv ..džaba roditeljska pažnja :-)
Zmiro zar nemas sta pametnije.
Konaković je odgovoran kao prvi u kantonu i mora podnijeti ostavku jer dosta je greški napravio u mandatu.
Daj ne kaki Nikšiću..kakav Božić, što se neposobnosti tiče tu si u pravu...samo što ti i tvoji puleni niste ni trun sposobniji od njega.
..i za dane Božića nije bilo ograničavanja kretanja, pitaj hrvate.
Slažem se. Za ovo treba neko ostavku podnijeti. Ili ti njegovi stručnjaci ili Konakovic. Mada niste ni vi bolji.