Komentari (452)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stisni muda pa protestuj u Sirokom ili Banjaluci.
Gledaj govana iz Naše Stranke, nisu se oglasili da pozovu ljude i članove na proteste, sad kad se sutra omasove Sabina će zvat članove da se infiltriraju da budu slikani, kobajagi i oni i njihovi glasači i simpatizeri došli... podvala od stranke kao i Fahrudin Radončić i SBB
Selam sa Durmitora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na ovo pozivate da protestuje narod. A na poskupljenje goriva, hrane, plina i ostalog tu nema protesta..
Brisu moje komentare. Kada napišem zašto nije bilo protesta za respiratore
Motku u ruke i pokazati Schmidtu i OHRu put u jednom smjeru dosta je vise ponizavanja genocida progona podjela. Raus aus Bosnien Schmidt.
Svi moramo na proteste, to nam je moralna obaveza!!!
pametnije bi bilo shmitu da nametne jednog predsjednika bez entitea i kantona da budemo bar naoko normalna drzava
Napokon se i SDP probudio.Od nekada jake stranke postala minorna.Umjesto da bude predvodnik zalaganja za građansku BiH,tu ulogu preuzela im je SDA,kao nacionalna stranka.
mirni protesti će biti uspješni ali imaju tri uvjeta.1. da bude u velikom broju izlazak građana na ulice,2.da budu protesti svakog dana u što večem broju do izbora,3.da budu i na dan izbora i da nitko ne mogne glasati,jedino tako možda bude neka promjena.danas će se vidjeti ima li tu potencijala ili ne.sretno svima koji dolazite.
"jedinstvenu" jedna, ustvari dvije a realno tri, pola naroda je ne prizna. "multietničku" ne postoji nam više sredina sa mijesanim stanovništvom. "nedjeljivu" u smislu da je već podjeljena i "suverenu" OHR, ambasadori, ahmetovići i juratovici, Vučić i Plenković, Schmidt, Borrelli... Eh ovce naše ima li ispaše...
SDA NIKOG NE POZIVA NA PROTESTE. JES VIDIO DOMOLJUBA
Ne !!! Ne radite to ! Ne uzmimajte nam slobodu . Ostavite nas da živimo i budemo zadovoljni . Malo nas je osecamo se pregaženo izdano i za to nije kriv Sloba Milošević , nije Alija ( trebalo bi da ga slavimo u kakvim je uslovima uspeo nešto da uradi ) za to je kriv Tudjman
Tudjman je zajebao sve . Zapamtite to !!!
Ostavite nas na miru ! Nas Hrvate !!! Setite se kako je vama bilo kada ste se osecali sami i zaista ste se sami borili niko vam nije pomogao iskreno nikada u ratu . Setite se toga i pustite nas na miru !
Al zato ce vrh SDP I DF snosit posljedice od SAD I EU. Nisu svjesni da ce licno snositi sankcije.
Fildzanistan mora pasti sutra a sa njim i dinastija Izetbegovica, koji su planski pripremili teren za fasisoidni Izborni zakon. Samo slijepci ne mogu povezati Alijinu deklaraciju sa Bakirovim veleizdajama gradjanske BiH i serviranja poluga vlasti secesionistima Dodiku I Covicu. Alijin sin&co iz IZ se nadaju da ce ova dvojica odraditi prljaviji dio posla nakon kojeg bi i on i njegova islamisticko-fasisoidna stranka SDA trebali profitirati formiranjem dzamahirije ni na nebu ni na zemlji.
What's is going on?
Bogme raja se naljutila jedan scenario je da narod pravi nerede po ulicama, da pali kontejnere, kamenicama gađa OHR, da zapale koji molotovljev koktel i bace na Šmita, sve je moguće. Ali, mislim da ni to neće pomoći, jer ako Šmit bude ugrožen, specijalna jedinica Hercegovačko Neretvanskog kantona će upasti u Sarajevo i evakuisati Šmita u Mostar.
Jeli javio iko onoj baronesi što se kune u Bosnu u vezi ovog zakona? Mogla bi i ona malo da zatalasa. Ili možda sve zna i neće da kaže gotovo je, Hrvati dobijaju.