Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
So It begins :)
@HerrcegBosnaPonosna Vucic glumi da je Josip Broz Tito ...
Hoće li i Čović dobiti pokoju ćušku ili je to rezervirano za Srbe samo? Hrvati iz Hrvatske vole prcati bosanske Srbe, ali i podržavati BiH Hrvate koji s tim istim bosanskim Srbima vežu zastave. Znači, *ebe lud zbunjenog.
@fatamorganova: Bošnje su najveći dobitnici na ovim prostorima izme li se u obzir omjer snaga. Jedini koji su zacrtali granice države bez da joj vojno izađu na granice. Bošnje će od svojeg položaja uvijek profitirati, barem dovoljno da budu trn u oku dušmanima.
Da vam poručim nešto: od**bite od Hrvatske i hrvatskih stranaka. Svoja njasra koja pravite sami-rješavajte u svom dvorištu. Mi ovdje ne želimo se uplitati u vašu kaljužu, ne želimo ništa s vama. Dakle: - ******** u skokovima.
Kako balija brzo zaboravi 'ko mu je pomogao u ratu, pola miliona BH izbjeglica(uglavnom Bošnjaka) bilo smješteno po hotelima na moru,sad vam ne valja Hrvatska,bila bi vam Srebrenica i u Bihaću da nije Hrvatske, bijednici jedni...
Rijetto sta Bosnjo zaboravi a jos teze oprosti, uglavonom su tu rezultati i tragovi suska i bobana to se ne moze nikad oprostiti, a pomogli su uglavnom onima koje je bilo lako prepasti
Za Hrvatsku mi Bosnjaci smo niza rasa nesto kao mestikosi za amere..
Čitam ove naše muslimane po komentarima, oni očekuju da Hrvatska udara neke vaspitne Čoviću kao da je on neki poslušnik Hrvatske. Valjda oni navikli da imaju gazdu pa smatraju da i drugi treba da ga imaju.
@DonTito A ti si jadan ili ti patetican
Nerealna očekivanja. Neće Hrvatska čistiti smeće koje su napravili Boooki i Nooorod znooo.
Lijepo mi je muka od silnih dobro susjedskih dusebriznika
Kakvi dušebrižnici teroristo? Ovdje vaše komunističke merhametlije pozivaju naše komuniste da im budu veza. Odye.bite u skokovima kano kengur sivi. Mi ne želimo imati ništa s vama. Šta ste zakuhali pokusajte sami.
Šta ima u Hrvatskoj ? Napadne li se koji oskarovac na rasnoj osnovi ?
Milanovic i drustvo nemaju drugog posla vec da se bave problemom BiH. ...HAHA... nema vam treceg etniteta....NEMA.... dzaba vam spinovanja, dzaba vam podle igre sa Vucicem, dzaba vam uvlakuse... NEMA... pa NEMA...
HV blizu brckog stacionirati i mir bozji u bosni bozjoj:))
Morat cemo mi ponovo vezati zastave, boriti se protiv istog dusmanina.
ma koja vlada, koji bakraci.. use i svoje kljuse! DOStA je nama od njih i njihove "pomoci", s istoka i zapada. DOSTA jel se vise na lijepu ne isplati, jer imamo kapacitet i pametnih! DOSTA!!
JOJ JOS NAM VI TREBATE DA BRINETE ZA NAS