Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo uopste nisu njegovi citati hahahahahahahah ovo su sve stare izreke hahahaaha kakvi jadovi pa postoji internet danas hahahahahahah joj budala, preko mrtvih nema vise kodeksa sekunde! JADOVI!
Podmetnuti tudje misli svom prvom lideru, to može samo SDA šibicarska stranka. Ne znam kako Bakira nije bilo sramota pristati na to. Prave misli Alije Izetbegovića su u Islamskoj deklaraciji. Svi griješe koji misle da bi danas sa Alijom bilo drugačije. Temelje ove današnje "ljepote" postavio je Alija.
Strasno sta se radi.Pa za ove stvari se peticije u normalnim drustvima prave.Ispade sve sarajlije clanovi zlocinacke organizacije SDA koji sve odobravaju po nalogu trezorbegovica.
ALIJA JE LICNOST..AL OVO PRED IZBORE NA ULICI ....CITATI NA PLOCI MERMERNOJ ...NISAM ZA NITI BILO KOJU STRANKU ....NITI SAM CLAN ISTIH..
SDP ne smeta naziv Skole ratnog zlocinca karađzica al im smeta Alijni citati i izreke kojim nikog ne vrađa . Nikšic nista nije bolji od Dodikovog Galijasevica .
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Ne treba ovo uklanjati, sramota je da se ukloni za sve one koji zele da se ukloni
@safetenekenjaj,neinteligentni botovi kosovca nedže ajnadžića su prnuli u fenjer.valja safetu,nudžejmi,amili,elmi i onim koje ćemo tek prozvat dočekati prvi dan nakon izbora u novembru.sve im snimito kako su na radnim mjestima tokom posla botovali i vrijeđali vijećnike i građane.
Čudi me da nisu dali Gtafotisku iz ŠB da štampa Aljove aforizme. Bilo bi jeftinije a i manje bruke.
Višeg inspektora Beševića zvao je Neđov portir Mevludin (to je onaj koji me turio na spiskov za glasovanje).Reko mi portir da prenesem gospoji Džani Karavdić sa Nomad.ba kako je nalog za njeno vređanje Ajnadžićevim botovima izdo vođa Ajnadžićevih botina Safet huremović. Pozdrav od Beševića i Mevludina pored kazana sa Barica.
Ovo je sramota, i intekektualna i moralna vrijednost priređivača ove bruke. Fuj! Kakav takav je bio. Nije zaslužio da ga sin bruka.
Uboga neukost je odlika citatlija inače, pa šta se ibretimo. Već 25 godina obilježevaju 29.8. za dan izdavanja Povelje Kulina-bana, ne znajući da je to po julijanskom kalenadaru pisano, i da po današnjem računanju vremena pada na 11.9.. Tuzi i čemeru citatlija kraja nema.
Komunjare da uklone onu kamenčinu u kojoj su bravara uklesali.
To su mediokriteti i plagijatori u svom originalu jer nisu niti sposobni bilo šta pametno za reći niti su ikada imali...
Kojim novcem je plačeno ovo klesanje kamena i redanje po gradu
Alijine mudrosti ko' visočke piramide..najstarije i nase su...Ko misli drugacije taj je din dusman i naseg naroda i nase bejha i vise voli karadjica i mladica.
Jedina Alijina autenticna mudrost je : ' Do podne mislim jedno popodne drugo "! Proslavila ga.
Pametan covjek mjenja misljenje na osnovu novih cinjenica. A budala uzima svoje misljenje za cinjenicu i ne mjenja ga. Eto mudrost by me.
SDA je najvece dobro sto je bosnjake snaslo, proveli referendum za nezavisnu drzavu BiH, osnovali, Armiju RBiH, predvodili je, opremili, obucili, hranili i oslobadjali drzavu i stitili bosnjacki narod od nestanka i unistenja. Posle rata vrlo temeljito radili na obnovi agresijom i ratom razrusene drzave gdje su doveli do toga da nam vise ine treba MMF, a sto je najbolje i najvaznije, imaju povjerenje bosnjackog naroda i svojih glasaca. Narod zna i zato SDA.