Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj sdp podržava sda aahahaha
EP i BH Telekom će ionako uzeti MMF, kad ne budu mogli vracati kredite!
Mislim da se tome i tezi od strane SDP-a kad zaduzuju FBIH da bi isplatili bonuse i plate Zlatku Lagumdziju i Damiru Hadzicu.
lazu i jedni i drugi htjeli su prodati al sipak javnost saznala!
SDA bandite ne mogu smisliti, ta banda zelena je dno dna, ali Zlaja, mamu ti *** izdajnicku i pokvarenu, sad ce jos malo izbori, ima da te politicki sa'ranimo da vise neces moci biti predsjednik mjesne zajednice za sve lazi, izdaje, spletke, kradje i korupciju.
Ovo se lopovi za covjeka zajebavaju? Pa oni hoce da utuse Telekom i ne samo njega, nego i elektroprivredu i tuzlanski blok 7 i prije nego su dosli na vlast i sad oni k'o fol protiv prodaje? Mamu vam *** lopovsku. Izbori 2014 godine ce vam presuditi za sva vremena.
Da zaboravio sam koridor 5C kojeg lopovi za covjeka takodjer hoce da uvale pod koncesiju u takozvanom javno-privatnom partnerstvu sto je nista drugo do koncesije. Naravno to bi bilo OK da zele to uraditi sa cijelim koridorom 5C, ali ne lezi vraze, FBIH ce se zaduziti za najteze i najskuplje dionice, a one veoma isplative, lagane i jeftine, te ce SDP pokloniti "podobnim" stranim firmama, naravno uz nadoknadu "za kafu", naravno u bosnjackom institutu. Eh da rahmetli Adil beg zna sta rade Zlaja Bosnjak i Damir Bosanac po njegovom institutu i kako razmjenjuju prazne za puno torbe love, prevrtao bi se u mezaru kojim korumpiranim klocevima je ostavio institut i lovu u amanet.
Inace ako su lopovi za covjeka "protiv" tih privatizacija, zasto im se ministar zalaze za privatizaciju i na to jos javno poziva? To kao on smije pisnuti protiv Zlaje, pa da mu se Damir najebe matere kad tad?
Naravno da ne treba prodavati, ali definitivno treba napravti cistku u tim firmama i poizbacivati sve ono sto je rodbinskim i stranackim vezama zaposleno... A toga se SDA i ZaBiH najvise boje...
Sve to treba prodati, a onda ce ovi njihovi rodjaci, zene i ljubavnice da rade svoj posao kako treba.
Još uvijek sam nezaposlena i stalno sam na klixu pa predlažem SDP centrali da me zaposli da komentarišem za njih. Dnevno 5KM, vikendima i praznicima 7KM. Utorkom džaba. Minimalno 2 komentara na svaku vijest. Ako SBB ponudi više može prihvatam i to ali 10% skuplje. Šta treba da napišem protiv SDA da me angažujete?
SDA te ne plaća dobro?
Amnica ti si dokazan SDA igrac, nema sad mijenjanja dresa
Sve su ovo ista govna ! Razlika je samo u nazivu stranke !
pokusavali su u vise navrati ovi iz sda to prodati, dizati medijsku hajku ali uvijek bi im to propalo pa su odlucili i oni biti tog stava da ne treba prodati
Frenkie: " Vi predstavljate 3 naroda, a kradete u timu..." Na svim mogućim pozicijama u te dvije firme su članovi familija čelnika SDP, SDA, SBB itd.
SDA je pokrala sve što se pokrasti da, da bi platila diplome, vikendice, doktorate, firme, automobile i sta sve ne svojoj nesposobnoj djeci i svojim ljubavnicama, dok mi trunemo po biroima i pas nema za sta da nas ujede! Evo uzmimo samo za primjer Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine koje su rekorder po dugovanjima poreza u Federaciji BiH i definitivno zauzimaju zasluženo prvo mjesto na listi dužnika sa ukupnim dugom od gotovo 73 miliona eura koji su napravili SDA i njihov Nedžad Osmanagić kojeg su detaširali upravo iz tog razloga u Željeznice kao što i rade sa svakim preduzećem. Sudbina ovog nekadašnjeg džina služi kao upozorenje svim ostalim javnim preduzećima koje je SDA uzela pod svoje: maštajte i kradite manje, radite više!
Puno citas Avaz
Ne treba čitati avaz, dovoljno je da živi u BiH i svjedoči ovom globalnom uništenju bh naroda od strane bosanskohercegovačke Koza Nostre-Sda!
prodaja ovih firmi ne bi imala smisla i to su oni svjesni, samo mi je cudno za sda koja je najvise govorila o tome da su sad odjednom protiv, interesantno pravo
to je zaista istina, dok su drugi prijetli da ce doci do toga oni su se uvijek drzali tog stava da ne treba to ciniti jer zaista ovisimo telecomu i elektroprivredi
DOk se SDa bavi samo pljuvanjem SDP-a, SDP pokazuje da su zaista na strani drzave i gradjana i da prave poteze i ideje pozdravljaju istinski !
Normalno da SDP ne da svoju zlatnu koku. Šta bi krali kad bi bez tog ostali ?
bas suprotno, najvise uposlenih u bh telecomu su iz sda, meni su fino rekli uclani se u sda i dobit ces posao u bh telecomu- i to je nazalost tako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)