Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim vidim da je SDP znam da je neko obavjestenje
Nermin KOMPENZACIJA metnu ga Tuzlanskim RURALCIMA
Banke kazu mi hocemo kamatu i kredite bez obzira na stanje i opet vlade preko tih banaka vrse transakcije i deponuju novac a drzavna/federalna banka je kao sugavo pseto, niko ga nece pa ni vlasnik. Nazalost iz interesa
@JB007 Prava vlad bi sada sve racune prebacila na domacu drzavnu banku a ostale/postojece masovno promovisala kao nekoga kp nije socijalno osjetljiv i sa kom ne treba imati nikakav aranzman. Al Fadil je prodata zajedno sa lopovskom SDA dusa pa je sve moguce
Plan TEN ... ili ti plan 10 copy paste ..... kraljevi su to .. crnogorce su za.ebali ..leze a idju ...
Ovi moji SDPovci sišli s pameti. Okupljati blixu 100 ljudi na jeenom mjestu !!?? u zatvorenom prostoru? Samo jedan da dodje ppzitivan na sjednicu parlament je izvan igre do daljnjeg ! Sjedite smirom.
kad si dokon, a ne previse pametan, pa ti svasta pada na pamet... jeste li culi za Skype, Teams, WhatsApp, Webex
Propala stranka, stranka obavjestenja i inicijativa uzas, bolje vam je radite nesto , bruka i sramota, bolje se ne oglasavajte
SDP TRAŽI MRŠ U KOLIBU I DEBELU HLADOVINU, KAKO STE I NAUČILI
Jesu donijeli kakvu platformu, inace oni samo platforme predlazu...
Sa koliko % se vi iz sdp -a odrićete mjesećne zarade.
Dosadilo im biti kuci sa zenama i djecom. Ko eto fajda od vaseg zasjedanja. Plate u fondove za nezaposlene i ne laprdajte mnogo, ni nama se ne sjedi kuci!
Cuj SDP da pomogne zdravstvu?Nakon sto su Šanko i Aganovic opljackali klinicki centar?Nakon sto je sve opuhso Faris Haše Veliko(kako ga Šanko zove) kojijeste poceo kao sda ali brzo se ipresaltao u sbih i sdp.Helem,nakonkradje od 100 milona pod okriljem SDP onibi da sada pomognu?
Glasajte sirovine za nase opozicijske Hladovine. Najbolje je biti u opozicijskom hladu, i medju nogama gladiti bradu. Joooooj demokratijo dobra li si.
Neki ce ovo gotivno iskoristiti. Ja mislim da sverc svim i svacim i ilegalne radnje nikad nisu isle ovako lako kao sada. Niko nista ne vidi, samo guraj. A obicni narod ce kao i uvijek da nastrada, sa svih strana.
Negotivim ni jednu stranku ali ovi su upravu