Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još nešto da ti kažem,pričaš nebuloze o Nezavisnom odboru.Nermin Okanović ti bio u izbornom štanu SDA u Čeliću.Sliku ćeš dobiti preko medija u facu.El Said Fatušić ti bio predsjednik kadrovske komisije u povjereništvi SDP Lukavac.Znaš da ih po zakonu niste smjeli imenovati!Valjda je to “neovisni odbor”?Ferid Muslić ti nije bio podoban,a ovi jesu,kao i kriminalac advokat što je iskorišćavao jadne beskućnike?Sutra ti opet porani,a večeras kad legneš razmisli o ovome.
Ministre priča se po gradu da si vrijedan i marljiv na poslu.Danas su došao na posao u 7h,a izašao u 7 i 15h,otišao službenim vozilom u Gradačac gdje si čitav dan jeo i pio alkohol (nemoj da ti nabrajam i vrstu pića) o državnom trošku zajedno sa ostalim članovima Vlade.Ti bezbeli bulazniš,još si pjan.Ko ne vjeruje neka istraži.
Ministre,Korman ide na posao sa privatnim automobilom,dok ti međutim sebi od naših para kupi najnoviju Toyotu Rav4 hybrid i voziš je van radnog vremena,pa čak i na vikendicu u Poljice vikendom.Ministre sve se zna,slikan si,ne kaki,povuci se dok je vrijeme.Nisi ti za ove funkcije,iskreno.Ti si za Direkcije puteva da i dalje kradeš na asfaltu! http://www.zona047.ba/pismo-citatelja-skoro-feljton-o-vozdu-brkicu-postenje-na-djelu/
Nije SDA, necemo ga blatiti.