Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na šta spade socijaldemokratija pas te hebo
SDP sa Niksicem i Masicem na celu partije nije ozbiljna politicka stranka i ubrzo nestaje sa velikog prostora gdje su Bosnjaci vecina (naravno samo na tom prostoru i djeluju). Poslije novembarskih izbora neće biti uopće relevantan faktor na politickoj sceni i zadesiti će ih sudbina Silajdžićeve partije :)
Jadni i jedni i drugi.
Nebitni skroz, i SDP i Kasumovic, samo prodaju maglu.
Kome je još ovaj SDP bitan!?
Elem, ovi SDA botovi su zaista nerealni. Poslije toliko afera u zadnjih godinu dana, da ne pričam u zadnjih 30 godina, Fudo će sa vama obrisat pod. Glasam za njega ne zato što je dobar, nego što je protiv vas.
Nebitni ste skroz
Otpad,i SDP i Kasumovic.
Nakon podrske kandidatu SNSD-a za gradonaceknika Doboja ovakva je odluka očekivana. SDP je stranka koja vise nema viziju i koja polahko ali sigurno ide putem stranke za BiH. Aferim za SDP- Srpsku Demokratsku Partiju
Stvarno u ovoj državi nemaš kome glasa dat,sve iste face samo dresove promjenili.
SDP bitan ko lanjski snijeg...Da nisu smiješni bili bi žalosni 😆
Ekipa od zla oca podržala ekipu od gore matere 😆😂
"Pošteni" Nikšić podržao "poštenog" Kasumovića 🤣🤣🤣
Lopovi 🤢
Nezir Pivic ce da počupa bujne kose i odmah da vrati pokradenu donaciju iskoristenu za ljetovanje njega i jataka!!!! Fudoooo j... ne vadi ga nikako. Zeleni UZP - SDOOO-a je unistio za 25 godina bosnjake vise nego ijedan dušmanin!!! Samo udaraj po guzovima!!!!
SDP svugdje prno u fenjer
Đavolji pakt za farsu.