Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Digli spomenik četi kojeg je izdao drugi četa partizanima, a svi Srbi. Treba nam još jedan obrt među Srbima pa da Čiču sami sruše.
Drugovi iz SDPa gdje je to osvanuo spomenik nekom ustaši
Dokazuju o sebi, ono sto odavno znamo. Od mitova i lazi prave slavnu srpsku historiju a od losih ljudi i zlocinaca heroje. A citava planeta zna istinu. Ne znam. Teško njima..
Četnici se diče što ga je odlikovao truman a truman bacio atomsku na hirošimu i nagasaki. Toliko o toj moralnoj gromadi od čovjeka. mason i masovni ubica. Pišam vam se na dražu i na to odličje.
aferim Sdp
Klasična šuplja priča, pa gospodo samo da znate da u Višegradu već postoji spomenik Draži Mihajloviću i da svaki veći gradu u RS-u ima trg ili ulicu nazvanu po njemu...malo ste prespavali..
Vjerujem da će sud imati u vidu da je spomenik postavljen u ime "nebeskog naroda", koji ima nešto različita viđenja ovozemaljskih pojmova "istina", "umjetnost", "estetika"...
ČAK JE I MIROSLAV PRŽULJ(alijas Lepi Mića) DIREKTNO IZ ZADRUGE REKAO DA PRVO TREBA NAPRAVITI SPOMENIK VUKU BRANKOVIĆU PA POTOM VUKU DRAŠKOVIĆU PA ONDA STEVIĆ GAVRILU DOBROVOLJCU,PESNIKU I LUZERU.
Vise prasine se diglo oko skole Busuladzica u Sarajevu nego oko cetnika Draze u Bileci. Toliko o suzivotu..
Da Bog da se o sebi zabavili. Smrt četnicima!!
Na čelu dražinog spomenika piše-SDA
Ja nam drzave,jaca je bila '93
Draža mihaljević usto je iz groba,Sad se zove Šefik Dzaferović
Šteta... morat će ga ukloniti a još se ni ptice nisu uspjele pokakati na njeg.
@prsten i @Klesar .. haahaa, pa ovo kockasto " remek djelo" i jeste samo za pokakati😊
Samo kad nestane cetnika na balknu ce zavldati mir.