Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih ne nemoguca zajednica drzava koja ne moze ni izbore da provede...jedino rjesenje je disolucija na republiku srpsku i federaciju gdje bi se trebao ispostovati vasingtonski sporazum.....
nitko ne zna kako se dodjeljuju ovi kompenzacioni mandati, bilo bi dobro napraviti video s objasnjenjem..... Logicno... jer nitko nece ni skontat o cemu vi pricate u ovom novinskom clanku...
SDP m'rš! sbb mrš!
Ja koja se borba vodi za fotelje to nije normalno o to vodi čovjek za koga njegovi članovi nisu htjeli glasati, da nije smiješno bilo bi žalosno. On i onaj mašić gubitnici teški ne vole ih ni u stranci, nemaju ni po 5 hiljada glasova a nešta bi oni kolo vodili, more, mrš u rupu!
Niksa 5922 glasa... prosao.. a nisu ljudi sa vise od njega za dyplo...
Babe sere... kakvi vode stranku dobro su i prosli na izborima... da nije bilo Denisa i ove izbore bi pali skroz ..
nIKŠIĆU prvo raspiši konkurs za burazera kojeg si zaposlio u cestama pa onda dalje meti ..
Kad si multietičan moraš to i da platiš. Jednako kao što plate nacionalne stranke zato što nisu multietične.
Izgubili izbore pa im svak kriv. Mjenjajte sastav igrača, možda bolje prođete.
Osvojili 10% više nego prošle izbore i formiraće vlast na dosta nivoa. Ne bi ih nazvao gubitnicima. S druge strane CIK je leglo SDA kriminalaca i hoštaplera.