Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nijedne rijeci o njihovom pajdi Damiru.....Cistite prvo ispred svog dvorista pa onda tuđe.Slabo vam ide skretanje paznje sa svojih nedjela!
SDP-ova "nedjela" se ne mogu porediti sa SDA-ovskim nedjelima kada bi se pomnožila sa 10 i još na kvadrat.
1.RS, Dodik 49% 2.HRHB, Čović 27,3% 3.Koncentracijski logor, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5%
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bogami je Fadil ispao malo glup kada je podnio onu prijavu, kako nije imao neke pravne savjetnike ili nekoga ko će ga uputiti kako funkcioniše Vlada FBiH. Međutim, sada je zaradio krivičnu prijavu koja je javno objavljena, te svi imamo uvid kako napada druge ljude samo zato što njegova vlast nije uradila ništa dobro za vrijeme njegove vladavine. Možda je to ljubomora. Nema metra autoputa, laž o zapošljavanju, nepotizam od KCUS do njegove Ade, blokada parlamenta itd..
Nikšić ima vise krivicnih djela nego Meša Selimović romana. :) :)
Krivaja je samo pocetak. Sta ces kad ti dođu krivične za Elektroprivredu sa Grabovicom i Autoceste sa Karicem, kao i Šipad, PIO i slicno?
Zasto se Niksicu pokrivas SDPom za svoj kriminal a krivična je upućena protiv tebe? Po tome se vidi kakav si.
Nikšiću, za svog stranačkog kolegu izjavio si neka pravosudje radi svoj posao i neka svako odgovara za ono što je radio. Zasto nisi dosljedan kad se radi o tebi?
Sta je Nikšiću? U velikoj su panici zbog krivične prijave pa na ovaj način pokušavas okrenuti priču u drugom smijeru.
Kriminal koji je Niksic napravio sa Konjuhom Živinice izlazi na vidjelo...koliko još kriminalnih radnji iza sebe ima????
Ovo je ništa. Treba otvoriti Nikšićeve krađe u elektroprivredi i autocestama sa Grabovicom i Karićem
Šta čeka kantonalno tužilaštvo? Tri krivične protiv Nikšića stoje u ladicama dugo!!!!
Vidite karakter čovjeka koji je zabio nož u leđa svom mentoru Zlatku koji ga je stvorio i nacrtao od papira.
Nikšić je najveći demagog i spin majstor za sopstvenu promociju,a u stvari je katastrofa.
PAMETNO! UZVRATITI NA TUŽBU PROTUTUŽBOM! PAMETNO, NEKA STE GA TUŽILI!
E, jadna je država u kojoj se stranke po sudu tužakaju, umjesto da rade svoj posao u institucijama, za koji su dobili glasove. I opet sve to sa nama nema nikakve veze, oni neke svoje aferime rašćišćavaju, a bankrot kuca na vrata federacije!
svaka cast.napravio je novalic robove od gradjana bih zakonom o radu i kolektivnim ugovorima.smanjuje pllate kroz granske kolektivne ugovore u firmama profitnim.a zeljeznice niko i ne spominje,koje su godinama gubitnici u poslovanju.smjena novalica
Ovo je dobro da se oproba nezavisnost suda i tuzilastva ali bojim se da na kraju ne bude U NEDOSTATKU DOKAZA
Lud Zbunjen Norrmalan e ko ke ko..