Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadila može nasekirat samo maska
Hajd za Fadila mi nije cudo na njeg sam navikao da laze, al' ovaj na drzavnom budzetu citav zivot !
Beskičmenjak, prevarant, sitna duša, seljačka podla posla
Hajde ba rusi, bacite je više
Dinokijevi drugovi koji su zajedno igrali lastike kao mala djeca mimo sto su nosili kifle starijoj ekipu.
Ovi se našli pametovat, bolje da vidite imal gdje kakvih kosačica da se ugradite.
Udarate na Fadila a Fadil je za vas bar školovan , volim što je rekao za konakovića da je upitno da je i dif završio a ono najbolje što je iko ikad izgovorio za konakovića a to je da je učio kolut naprijed , kolut nazad i preskakanje štrika Fadil je tito
Maloprije pročitah izvještaj Ureda za reviziju FBiH iz perioda kada je premijer bio gosp. Nikšić, inače partijski šef ove dvojice vječitih parlamentaraca, i zaključnih da je gosp. Novalić i ova vlada za vladu iz tog perioda "Anštajn". Ko ne vjeruje neka pročita, što toplo preporučujem i ovom dvojcu.
Fuj, ovakvog kriminalca KOJI OTVORENO ČINI KRIVIČNA DJELA i pri tom se čak i ne stidi da druge poziva u kriminal, to majka više ne rađa.
Ako za nešto podršku daju HDZ i SNSD onda sigurno to nije dobro za Bošnjake bez obzira što nas Fadil i Bakir ubjeđuju suprotno.
Sve se placa.Jedino za Stranku na izbore izlazimo besplatno.Ali i to ce se promjeniti.Ti ga izaberes a on za mandat zaradi koliko ti mozes samo sanjati.
Nakon ovakvog glasanja Bakiru i Fadilu treba zabraniti da uopšte izgovore riječ patriotizam i Bosna i Hercegovina.
Budžet kreiran od strane HDZ-a što se i vidi po raspodjeli novca za konsolidaciju zdravstvenih ustanova, kao i dodjeli novaca paradržavnim televizijama. SDA, HDZ i SNSD su stari provjereni partneri uprkos povremenim predstavama za javnost u vidu nekih šatro nesuglasica na koje se loži primitivno glasačko tijelo.
mozete ga samo Fadilu podudlat:)))))
Ne bih ti se ja miješao u posao.
Ja i . Sto ne prijaviteSipi, tuzilastvu...
Koliko je to SDP dobio od najbolje vlade od 1995 god. Kad je taj SDP biona vlasti premijer Nikšić pobjegao sa posla mjesec dana i pronašla ga SIP-a. Na kraju mandata Nikšić i SDP ostavili vladu Federaacije u dugu 45 miliona Eura. Nije nikakva tajna da bosanci teško pamte a brzo zaboravljaju.
Hajmo reqalno.Sta mu iko moze.Narod naprdjzje i mahala.Vise se skupi lgbt populacija nego beskucmeni narod poslanici i saka jada na bilo kakvim protestima.Prema tome narode i ostali samo naprdjujte i saljite neke komentare.