Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da ova SDP ima koliko toliko mozga. A ono nimalo. Jadni ste isto kao SDA. I vi na smetljiste ubrzo.
Znaci ovi izdajnici su SDA-u poslali spisak uslova kao za kapitulaciju, a znaju da je kontaefekat izbor kandidata za gradonacelnika iz HDZ-a. Zamislite da nakon 25 godina,od kraja rata u kome su Bosnjaci podredjena skupina ljud u Mostaru, bolje reci ljudi koji su zivili u nekoj vrsti aparthejda, sada jedna “probosanska” stranka postavlja ovakve uslove prije nego li su i sjeli za razgovarat. E moj narode, za koga ste vi glasali. Glasali ste direktno za HDZ.
Vidimo da su ovi SDP zahtjevi samo obicni spin i odstupnica za politicki dogovor Nermina Niksica i Dragana Covica koji podrazumijeva da vijecnici HB bloka budu suzdrzani i tako se izabere Mario Kordic za gradonaceelnika, a za to da imaju povod da optuze SDA da je dogovorila sa Covicem, cak iako udovolje ovim SDP zahtjevima. Ovi zahtjevi su samo u cilju da obmanu gradjane Mostara i BiH. Providno, pa makar i od SDPa da dolazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj Zalihic izgleda da je novi Damir Masic !
Ovi ko da je 1961 jb infobiro ,stavku i ostale budale iz propalog CCCR ,kakva šizofrenija i koji kompleks umisljene vrjednosti,gluho bilo.
Ova stranka SDP je zlo bosni i bosnjacima
Vidimo da su ovi SDP zahtjevi samo obicni los pokusaj spina i odstupnica za politicki dogovor Nermina Niksica i Dragana Covica koji podrazumijeva da vijecnici HB bloka budu suzdrzani i tako se izabere Mario Kordic za gradonaceelnika, a za to da imaju povod da optuze SDA da je dogovorila sa Covicem, cak iako udovolje ovim SDP zahtjevima. Ovi zahtjevi su samo u cilju da obmanu gradjane Mostara i BiH. Providno, pa makar i od SDPa da dolazi.
Nije vam kriv ni SDP, nije vam kriva ni NS, jednostavno nemate dovoljno vjećnika, čak i da ste ujedinjeni Boška će naravno podržati svoje... Tako da " Džaba krečite"
Glupe Bošnje nemogu nikako svariti da ni u kojem slučaju Bošnjak ne može biti gradonačelnik.. Bez obzira na krađu sa prebacivanjem glasača na Gubavicu, opet je Hrvata i Srba 9000 više nego Bošnjaka, a zna se stav Hrvata i Srba u vezi velikobošnjačke politike, nažalost sami ste krivi za takvu situaciju..
Dao bog da se dogovorite jednom, samo nesto jedni druge uslovljavaju!! Prije bi se hajvani Dogovorili
Vala popišat sve stranke,koje imaju samo 1 cilj,a to je sjesti na javne institucije, i izvalčiti govna iz usta na sto, pa da ljudima serviraju ha ja.
gdje je pravo govora????
Bošnjačka sapunica
Ova dva prva zahtjeva mi nemaju smisla nikako. Prvi je u domenu klevete jer je neko za njih krao, nisu licno upisivali glasove i tek treba da se dokaze ko je krao, pocevsi od predsjednika izborne komisije. Mozda je SDP ov covjek krao glasove za Marica. Drugi zahtjev im je ispunjen prvi put bio pa kad nije Irma prosla, brze bolje salji dopis OHR-u da poniste izbore jer nije bilo tajno glasanje.
Ovo je nepotpuna lista zahtijeva. Sta je sa zahtijevom da se okrene Neretva da tece od Mostara prema Konjicu. Obavezno uvrstiti i ovaj zahtijev.
ovaj SDP dijeli ultimatume kao da je SKJ ,ili misle da je
Izgleda da su dvije najvažnije građanske stranke kod Bošnjaka i Hrvata - sda i hdz. Svaka im čast na dostojanstvu.
Ne znam kako mogu traziti uvjete neke, kad ptice na grani znaju da sve zavisi od Boske (BHBLOK) , ako ona ostane suzdrzana onda je izdaju pocinio ko drugi nego SDP TJ BHBLOK. Pa oni su je stavili na listu i njihov je kandidat. Kratko i jasno i logicno
Mostar je stolni i stari Hrvatski grad kome to nije jasno nek se odmah raznese bombom !!