Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kako lagumdzijha brani svoju nezavisnu FTV
Kako je SDP došao na vlast, ovo je sadržaj FTV Dnevnika u pola osam: UVODNA ŠPICA DODIK STVARA PROBLEME U RS-u DODIK KRADE OD NARODA RS-a DODIK... ISLAMSKA ZAJEDNICA PROTIV SLOBODE DJELOVANJA MEDIJA VIJESTI IZ LIBIJE OSTALE VIJESTI IZ SVIJETA ZAVRŠNA ŠPICA SPORT VRIJEME i svaki dan manje-više isto...o Nikšićevom bratu još uvijek nismo čuli na FTV-u :) One snimke poljoprivrednika sa Nikšićem i Lijanovićem jednostavno su nestale :) ŽIVJELA DRŽAVA ZA FTV!
Kako se SDP odmah na zadnje noge postavi kad se dirne u FTV. Ma to je gore nego da se Al Qaida obruši na ISLAMABAD-X. Zar nisu Islamski fundamentalisti iz SDA-Sandžačko-Ceričevskog ganga dogovorili crveno-muslimansko-bošnjačko- licemjernim-lažljivim-zlajogluovim SDPom koaliciju? Ajd na 24% sve po starom
Nikšić udomi svoga brata a Zlaja svoju kumu. Finod drugovi pokenjam vam se u crveni karanfil na reveru. vi ste obični banditi. Fuj, fuj, fuj, fuj.
drzava za niksica nermine pisam ti se na grobove predaka ova drzava nije tvoja svojina pa da buraza uvaljujes gdje ti hoces majmune debeli za ovo su ljudi ginuli
Kome vi pričate, gdje je država za čovjeka, prevarili penzionere za subvenciju, struja preko 30% skuplja, a pričate 16%. Narod plaća gubitke pljačke elektroprivrede, zdravstva itd. Gdje je borba protiv mita, korupcije, kriminala, ratnih profitera i sve ono na osnovu čega ste došli na vlast. Poklopite se, isti ste možda i gori od hodža, oni makar nemaju pristup budžetu i državnim firmama. Jeßote autobus za Breku i Podhrastove čekaš 50 minuta, u bolnicama sve isto, dajte ba pustite šuplje .
Komunjarama se u sljedećoj turi klanja i belaja ne piše dobro. Šta ih čeka u Grudama ili Bijeljini to svi znamo. Ali ovaj put će i ba|ije drugačije da postupaju. Sve u lance.
samo treba pravit irazliku izmeđur cerićofoba i islamofoba. Ja se više bojim cerićevih ispada i nastojanja da bude doživotni rejs nego bilokojeg islamofoba... Sa takvim svojim nastojanjima on je najveća pretnja islamskoj zajednici.
Zaostali komunisti,p.o.p.i.s.a.m vas direkt iz beca......heheh....
Islamska deklaracija je isto zlo kao Main kampf.
Nemojte zaboraviti da je sve ovo počelo kada je gazija iz trezora narodne banke napisao Islamsku deklaraciju. Ovi samo provode to što je on napisao. Mi smo mislili da je do zezancija, ali nažalost nije...
Nakon govora r.eisa C.erića, prijete mi otmicom i silovanjem C.erić pohvalio doprinos \'islamofoba\' Dodika obnovi Ferhadije
Najveći vjerski f.undamentalista je r.eis Mu.stafa C.erić i njegov vožd mu.ftija Zuk.orlić koji je, na nekakvom skupu, nekakvoj Lastavici, izjavio \"N.ovi Pazar se brani u Sarajevu\". Isl.amofobiju šire isključivo muslimani, a posebno agresivni u tome su upravo Sa.ndžaklije. Slučajno bio u društvu sa jednom porijeklom iz sjeničke selendre (Elvira Toković iz Hrasnice ili sa Ilidže) koja ismijava i psuje po onima koji poste, a ramazan je zar ne???????? Pa neka se vrli r.eis C.erić prvo ob.računa sa ovakvima iz svojih redova!!!
„Skandalozno! Građanin Mustafa Cerić postao najpoznatiji zaštitnik p.e.d.o.f.i.l.a!“ „Stanovnici ovog vlašićkog sela još uvijek podržavaju svog hodžu. Doduše, kljuĉnu ulogu u kreiranju te podrške odigrao je najpoznatiji zastupnik p.e.d.o.f.i.l.a Omerhodţića, Mustafa ef. Cerić, koji je juĉer posjetio Gluhu Bukovicu.“ Bakir H. ovakve laži i bljuvotine može izgovoriti samo on.
SDP I FTV ce da izazovu gradanski r.a.t......
NEDOPUSTIVO JE DA VI JAVNI SERVIS(FTV) KORISTITE ZA SVOJU PROPAGANDU KAO OPOZICIJA A SADA I KAO VLADAJUCA STRANKA
Jevo vam islam mamu ... i boga ... dosta tolerancije glupi ste i ne zasluzuje te da zivite a kamo li da odredjujete ko sta smije i ne smije ...