Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista ste vi gvna svi politicari majku vam treba hebati svima pohapsiti go vna
Dodik maze oci svojim glasacima. Zna i malo dijete da od ovoga na kraju nece biti, kao sto nije bilo ni od referenduma, koji je trebao biti 2018, 2019, 2020……Dodik skuplja svoje ovce u torove, i pomaze Bakiru da radi isto sa islamskim Srbima. U narednim mjesecima doci do ko zna koliko novih afera, sukoba, incidenata…..niko se ziv ovog nece sjecati, kao sto niko danas nista ne govori za ikonu, ni za industrijski kiseonik…..Kao ni za respiratore, Sebijinu diplomu, Osmicinu diplomu…..
Sta kae Niksic : Kajem se st sam Milanovicu pruzio PODRSKU Kajem se sto je moj Bego u Srebrenici radio za Grujicica Zestoko se kajem sto je moj Arman Zalihic bio na strani nase stranke koja je prodala Mostar Zestoko se kajem sto sam PRODO pravosuđe Dodiku i Covicu Zestoko se kajem sto sam PRODO zakon o mjestu prebivalista Dodiku Sta je sljedece Niksicu, ono zbog čega se kajes???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledaj Forte dezertera što se usro🤣🤣
zamisli forto dezerter mirsad dezerter,nerko u nekom podrumu visio i oni sad ko biva nešta? neg jel ovo "država" mijenja nip?
Da ste,,Nikšiču bili aktivniji i Naša stranka,a i sve ostale stranke,,drugi bih,,film gledali...Dok ste VI...spavali Dodik Vučić ( liziguz) kao i,Čović su lobirali za svoje ciljeve,a sada uživogledajte film: TRAŽILI steI GLEDAJTE...Sada u šumu i tanđaru u ruke,umjesto,,fotelja na snjeg i branite Federaciju...ili nečete ništa...
Ne moze da bude napad na suverenitet ako rade sve po ustavu Bih
mater vam vasu samo neke sankcije se spominju..hajde vise pokrenite se
A vidi ovih junaka što niknuše niotkud.
Čućali u rupi dok je međed urlao a sada mekeću za njim.
Gluperde SDA-ovske ovce. Lakše vam u zicugu već u glavu. Upamtite jednom da je Aliju iz zatvora u Foci izvadio Seselj odnosno SAN-u. Pametnom dosta
I sta cete uradit..kako cete braniti suverenitet..
Ovo se jednostavno više ne može trpiti, dara je prevršila mjeru.
Ovi bi ko fol da se odcijepe, a mi im ko fol nedamo….. jel se neko sijeća tih rijeći, tada Muslimana u JNA u nekoj slovenskoj šumi? Zar nismo ni za grama pametniji nego tada. I nisu li uloge danas jednostavno okrenute?
Klin se klinom izbija, vraćanje na Republiku Bosnu i Hercegovinu, rješava sve i blokade i ravnopravnost i građanski i vjersko i svako drugo pitanje od čega se sad prave blokade i razne ucjene, sve na uštrb građana, prosperitetne, bogate, civilizovane i pravne države za Evropsku uniju i Nato.
Najviše volim kad vidim ove periguze, kako kmeče sa 23 %islamskog ostrva u centralnoj bosni gdje jedino nisu etnički očišćeni i gdje im je jedino priznata bih. Vjekovima ćete biti tu gdje jeste.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣prvi cekpoint ovi su najzabrinutiji
Zasto proBosanske stranke sute ?
Nikšić,Forto i onaj levat što je izašao iz SDA i napravio privatnu stranku! Majke ti! Pa oni nisu ni za dječiji program. Arapović je druga priča ali žena njegova a ne ćelavi
ovi dezerteri nesto pricaju ? 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Niko mu nista nemoze