Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezbijednost nula. Cemu lagati gradjane; sem ako su ovce i hajvani.
Populizam stranke koja nema ništa drugo da ponudi osim šupljih priča i saopštenja.
@drugPero ...to je posao opozicije...pusti ih na vlast pa ces vidjeti promijene...glasaj za promijene...a ne za kriminalce..ali posto nemas muda za promijene...nemoj ocekivati bolje od ovih sto su na vlasti 25 godina...
@JunakNasegDoba Glasao... država za čovjeka... i stvarno lik pravio samo državu za sebe. Ovo više nije opozicija, ovo je sve loš vic. Ekonomija - nepoznanica, Ustav - isto tako, da dalje ne nabrajam. Nema neke velike razlike između njih i onih na vlasti.
Niksicu ti i tvoja propala SDP=srpska dobrovoljacka partija ste sramota drzave BiH, jer ti javno vrijedjas, pricas i prijetis da su SDP i tvoja braca pripadnici Vojske RS-a koji su pocinili Genocid i pripadnici HVO-a koji su pocinili UZP, a da nisu SDP-u i tebi braca bosnjaci-muslimani koji su svojim zivotima i tijelima branili nezavisnu drzavu BiH i bosnjacki narod od unistenja. SDP je izdajnicka i neprijateljska organizacija koja vrsi izjednacavanje Armije BiH i zlocinaca i genocidassa.
U cijeloj Hercegovini 10x manje teških kaznenih dijela nego u Seheru ali je eto u Hercegovini narušena.
Kako pisu portali veliki skandal potresa SDP=srpsku dobrovoljacku partiju, jer je Damir Masic navodno sklepaoo dijete nesudjenoj snahhii od Nermina Niksica. Doslo je zbog toga do velikog obracuna u toj propaloj partiji lopova, reketasa, nepotista i preljubnika, gdje vise niko to nece moci sakrit nit izmiriti. Ta izdajnicka SDP partija je cak postavlja za direktora Toplana ratnog zlocinca koji je porotivno naredbi Vrhovne komande ubijao i spaljivao neduzne civile i zarobljenike. Izdajnici!
Sta ocekujete od Mupa gdje na zidovima vise krizevi i nekakve kamene podsjetnice na poginule «heroje».
Posaljite FUP u MUP nek to istrazi I nek se svi medjusobno pohapse :) :)
Samo polahkooo Sabur 😎😃🤪😜😂