Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA SBB TO JE TA VEĆINA..ALI ISKRENO KAD VIDIM OVAJ SKUP VIJEČNIKA OSIM MERIME KOJA DOBRE SOJKE I GUZOVE IMA SVE JE LAFINA I POTROŠENA ROBA..
Ako ne promijene Lagumdžiju na vrhu teško da će na slijedećim izborima uopšte biti u vlasti, bilo na državnom ili općinskom nivou.
Ovo je pozitivna vijest za Tuzlu koja daje nadu da će i ona jednog dana prodisati slobodno i skinuti okove komunizma i jednoumlja-
ali nismo izgubili vlast... zeleni dobili jos 2 mandata zahvaljujuci ovima sto su sa brda sisli..
SDP _ FUJ
Kako su Tuzlaci jadni ljudi!SDA nikada nije vladala Tuzlom,a vi ih nazivate kriminalcima?Vidim kako vi znate izabrati,evo SDP vam je unistio sve sto se moglo unisti pocevsi od privrede i sporta.Pogledajte sebe pa onda recite nesto drugima.Shvatam ja da ste vi zadrti sa SDP-om,ali onda ne smijete braniti drugima da budu zadrti sa SDA-om,SBiH-om,SBB-om i ostalim strankama.I vi 20 godina u vasoj opcini glasate za iste,a promjena niste vidjeli!
jel ova vijest treba da utjesi clanstvo sda i pruzi im nekakvu nadu i olaksanje?
pa i normalno je d abudemo podjeljeni ovo je DEMOKRATIJA. necemo biti ovce u jednom toru. Nije rat pa d atreba neko jedinstvo, to ratno jdinstvo je SDA i uhljupi iz SDA iskoristila polsije rata i pokrala sve sto se moglo pokratsi
Komunisti jel vam žao,odlazak (na smetljište istorije konačno) se primakao:Sa LAgumdžijom kao šefom,budite sretni ako budete imali imkoje mejsto u jjesnim zajednicama.
Jesmo se podijelili,užas, sdp. Sda. Sbb. I VI SE RADUJETE.......
Za Klix: Kad vec pisete ovu vijest, onda nas barem i informisite zasto je SDP pao sa 16 na 11 vijecnika. Je li tih pet vijecnika napustilo SDP ili umrlo ???? Hvala na razumijevanju.
postajete preeeofirni da radite za SDA, izvjetsavajte malo o tome kako SDA odlazi u opozicijuuu... naslov govori jedno a tekst drugo, svaki imalo pismeniji covjek vidi da ce SDP imati vecinu u vijecu sa drugim strankama iz koalicije. sta maticar tihic i onaj sa telecom glavom zukic kazu, sta sutra teba objaviti na klixu?
SDP+HDZ