Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da vidimo na kojem intelektualnom nivou rade njihovi mozgovi i da li ce ispostovati volju vecine i samim tim raditi u korist gradjana.
Davno je Zabranjeno Pušenje opjevalo ko su i kakvi su ti crveni kmeri: U mojoj ulici ne prodaju se kifle ne tece saobracaj i dim u mojoj ulici nema fukare jer ja sam guzonjin sin Oko mene rastu cempres i drot veceras imam party, a ujutru trim lijepe zene dolaze kod mene jer ja sam guzonjin sin Jede se kavijar, pije se gin ima se para, ima se s cim ponekad trava, nikad heroin jer ja sam guzonjin sin U skolu me vozi samo auto pravo sa mnogim sam pjevacicama spav'o sa sobom nosim svoj mali karabin jer ja sam guzonjin sin Moja raja me bas ne vole zavide mi na moje uspjehe a ja sam svima najbolji ja sam sa svima fin jer ja sam guzonjin sin Al' kad me ona zovne hodi malo 'vamo, ja odmah potrcim jer macehu ja volim vise nego starog jer ja sam guzonjin sin Danas sam dobio svog maloga Porschea i malko cu se voziti s njim jer ja sam, ja sam guzonjin sin
Gledam nešto ovog Nesvetozara Pederića i kontam, jel on slučajno ovako skoro ko ZLOja odvratan ili je to SDP default? Posao nasljeđen od oca udbaša, paradna usta ko pič.ka i to?
na ku.r.a.c mi sjella, droljo ;)
Bošnjaci i Hrvati - ZA Komunjare i čet.nici - PROTIV Pametnom dosta.
Vidi ovog dežurnog SDP idiota pod raznim nickovima, ima frajer 6 ekrana otvorenih hahahahaha Forza Budimir!!!
p.s. moja sestra je onako tamnoputa, kaže mama da je to zbog jednog arapina i prababe...
BUDIMIRA ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE - KOMUNJARE TAMO GDJE IH JE I TITO SLAO, U KONC LOGOR GOLI!!!
Nedaj him SDA nista,blokiraj izdajnike gdje god mozes do 2014
KAKAV LI JE COVJEK KOJI GLASA ZA SDP i SBB stali ta osoba i dali uopce razmislja,da li se sada stidi....
Podrska Predsjedniku Budimiru, GENOCIDASI SRBI KO STO SU PUDARIC, COVIC, DODIK, LAGUMDZIJA, ANA TRISIC - BABIC (lagumdzijina zamjenica MVP-* i direktor Tima za integraciju BIH-e u NATO), SPIRIC, BEVANDA, MAJKIC, PANDUREVIC (ratna srpska zlocinka), KRISTO (koja je unistila sve dokaze i dokumenta u Tuzilastvu BIH-e i Tuzilastvu FBIH-e PROTIV JEDNOG OD NAJVECIH KRIMINALACA U EVROPI "DRAGANA COVICA" ) ITD, su jedni od glavnih neprijatelja, rusitelja i izdajica drzave, drzavnih institucija, koji GODINAMA AKTIVNO RADE PLANSKI na nestanku suverene drzave RBIH-e i Bosnjaka ko najbrojnijeg naroda od 3 konstuitivna naroda RBIH-e. Bosnjake je Lagumdzija PLANSKI I TAKTICKI PO NAREDBI BEOGRADA IZBACIO IZ SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA, Ustavnog Suda, itd ! Podrska Predsjedniku Budimiru, Budimire, NE DAJTE da genocidasi srbi SVEDU PRAVE Bosnjake i PRAVE Hrvate NA NULU ! Sve OVO STO SE KUHA PROTIV Bosnjaka je SANU projekat nestanka i PRAVIH Bosnjaka i Bosne i PRAVIH Hrvata !
Za SDA - obratite se svom prijatelju Bosniću što traži desetinu inače "dira" Srbe i Hrvate ... TO je na štetu BiH, a ne nova parlamentarna većina. Kad se te prljavštine kotarišete može se s vama razgovarati.
Zlaja je tog poturicu Budimira doveo na vlast, neka ga Zlaja i nogira kako god zna ! inace, Zlaja je ubjedljivo najlosiji bosnjacki politicar, cista katastrofa i nesreca za Bosnu ...
SDP-ovci i njihove marionete SBB-ovci ne nude odgovor sta kada se probosankse stranke izbace iz Vlade FBiH a dovedu rusioci BiH HDZ-ovi, kakve rezultate mozemo ocekivati? Nisam mogao vjerovati da ce BiH doci u pitanje zbog fotelje MVP (drug Zlaja) i nastavnika likovnog Fahrice...., da mi je neko pricao ne bi mu vjerovao.....
U svakoj normalnoj drzavi ko cini parlamentarnu vecinu predlaze i vladu(pa koja god stranka iki stranke bilo)..ni sdp i opozicija nije blokirao ovu zemlju dok je sda bila u vlasti..sto? Jer svaka normalna zemlja ima poziciju i opoziciju..ali ovdje se samo ocito radi o tome da neki nece da idu da bi i dalje ovaj narod cerecili i tjerali u neimastinu i pred izbore kupovali za 100 maraka izvucenih iz drzavnih budzeta i kupovali ih njihovim vlastitim parama!!
Pucajte komunisti po dislajkovima. Puca narodu neka stvar za vas i za vase komentare. www.cik.ba pa pogledajte rezultate izbora od prosle godine. SDA - JAKA BIH