Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu pametni, hajte nam podrzite vladu, premijera i ministre vam ne damo hahahahha. Politika na nacin SDP-a i NS-a.
SDP je protiv rezervnog sastava policije u FBiH.Četnička stranka.
Ma kakav dogovor sa dzukelama sve pod noge te nehljebovice kaka ljevica kakvi su to kreteni fuj fuj
Pažljivo pročitajte - ne ide se u koalicionu vladu, nego se traži podrška poslanika u skupštini za program manjinske vlade. Sada će se pokazati ko je zaista opredijeljen da radi za boljitak građana, a kome je samo do pozicija.
Polako, tako će i ovdje u SA Abd.
Od ovog nema ništa...ne zamajavajte narod
Ljudi moji ovo neko nekoga jebe a ta j drugi jos nije skontao ko ga je spicio, jer on misli da ovi drugi cekaju u redu da zaje*u ove druge sto su vec prcali..
aaaa što se NS i SDP zavadiše sa DF-om a do jucer nam pricali o BH bloku, koji se kao raspao zbog ulaska DFa u koaliciju sa SDA, koje sada NS i SDP pozvaše na pregovore?! ?! lud zbunjenog bez kontracepcije, da prostite :D jedino mi je drago sto levati iz SBB (pogotovu onaj šminker i onaj harmonikaš) ostadose bez funkcija :D
Drago mi je da sad ovi bekani iz ljevice vide sta im je Bake govorio prije pola godine, ne moze se izostavljati najveca pojedinacna stranka
Oni bi, al da im ne udje
"Čamdžić nam je kazao da Naša stranka i dalje ostaje pri stavu da u programskoj, odnosno takozvanoj manjinskoj Vladi TK ministarske ili premijerska pozicija ne mogu pripasti kadru iz SDA i Pokreta demokratske akcije (PDA)." Hjooo priče :)
Mi bi malo ali da ne ostanemo trudni e neće moći drugovi
Šta je ne može bez SDA
ima li što nova kod domaći droca ili šta drolje danas kuhaju ili jebimo domaće
SDP i NS nece u federalnu vlast gdje se u dobroj mjeri odlucuje o buducnosti citave drzave a hoce u kantonalnu vlast gdje nema antidrzavnih elemenata vec je samo borba za fotelju.
Ja vece provale u zivotu nisam cuo... Novi termin: nije manjinska nego programska...