Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce vam vanredne sjednice,imali ste 4 godine i svog ministra i sta ste uradili???
Da smo u ratu imali boraca ko sada sad bi od Grcke do Austrije sve bila Bosna...
Komunisti....lažna solidarnost
Jexini političar koji može riješiti status pripadnika ARBIH je Milorad Dodik, za uzvrat će tražiti da za njega glasaju na narednim izborima. Pošteno !
Tito je svoje borce zbrinuo, i oni su poslije, a i njihova djeca postala najzdraviji dio jugoslovenskog društva. Kako su Alija i Alijići poslije njega zbrinuli borce ARBiH i specijalne policije Vikićevaca i Lasti (ostale ne pikam u boračku kategoriju), ne bi me čudilo da ih isti zapale na lomači, i njih i njihova 9-o koljena. Čista PREVARA, ali...ko se zadnji smije, najslađe se smije, Fadile
pitanje boraca je trebalo davno riješiti......samim tim s epostavlja pitanje i zasto to SDP nije uradio kad su bili na vlasti? Svima puna usta sirotinje dok se fotelje ne dočepaju a onda "sikter furkaro"!
Populizam na kvadrat.
Samo jedinstven registar i jedan racun pa neka dijele pare podjednako i svi dobiju podjednak komad hljeba. Svi borci su isti bili u rovu i istu zrtvu su davali. Ovo ne odgovara podobnim parazitskim predsjednicima udruzenja kojih ima na hiljade jer su godinama dobijali novac i trosili ga onako kako oni zele. Jedan racun, jedna sudbina, jedna pravda, jedan predsjednik i isto mjerilo za sve borce.