Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne srusimo zelene nece biti ove drzave vise. Idemo gradjanske stranke do pobjede !!!!
@AQReturn hajde SDA botu negdje drugo sa svojim teorijama zavjere.
@AQReturn bujrum ispred parlamenta seljacino
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Smrt fašizmu !
ma.ko.je.ovdje.komumista,.komunisti.su ovu drzavu izgradili Austrija zapocela Tito zavrsio. ovo je.olos.koji nije.mogao u SDA.pa.smislio.foru sa.SDP.fol nasljednjci komunizma.a.go lopov ko i SDA
@tinker0 a vi cetnici i ustase ste svoje neistomisljenike hranili kavijarom i pojili sampanjcem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ustajteeeee vi zemaljsko robljeeeee mrs mamu vam jbm,namlatili ste se drzavnih parustina
Vidi,vidi,slucajnih prolaznika....
Kad budemo braća po novčaniku sa “elitom”...prvi uslov!
Pa idite u Široki, Laktaše, Posušje, Prijedor, Foču, Gacko, Grude pa to recite. šta se samo orjentišete na Bošnjake i razbijate bošnjački korpus, pa nisu Bošnjaci ti koji ne žele zajedničku državu, nego su to ustaše i četnici.SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Stranke koje su milion puta bolje od Radoncica i njegovih poltrona. Sjetite se da je Radoncic bio najzesci neprijatelj SDA pred izbore i onda ponizio svoje birace odlazeci u koaliciju sa SDA, a sada vrijedja intelgienciju naroda pokusavajuci se izvuci iz vlasti pred izbore. Sretan Dan Drzavnosti svim Bosancima i Hercegovcima !!! Crnogorci nek se vrate na Prokletije !!!!
@kraftwerk Pa ne znam da je npr. iko odveo Elektroprivredu BiH u minus, odvedena je koliko znam za vrijeme dok Scepo kontrolise firmu. I tako dalje. Ja poredim stranke. Od dva zla, ima gore.
samo mi je zao zeljka komsica sto se covjek ubi da ovu zemlju odbrani i sacuva dok mu SDA i slicni krimosi postavljaju klipove pod noge. zeljka mi zao, onako iskreno i tih heroja poput vikica, divjaka , talijana , nanica , hakije turajlica, ljubijankica , sibera ....njih mi zao
Bas je lijepo bilo veceras na ovoj proslavi Dana drzavnosti. Dodje covjek, brate, medju normalne ljude i ponada se nekim ljepsim vremenima. Lijepo je slusati ljude koji normalno razmisljaju i zbore, bez da ti ispiraju mozak i manipulisu strahovima kao ovi nacionalisti (citaj lopovi). Ovo veceras bio je skup normalnih ljudi koji, sto je normalno, svecano obiljezavaju i slave Dan drzavnosti svoje domovine Bosne i Hercegovine.
Ma haj'te,molim Vas.DF i SDP sada kao dva oka iste glave,ali razroka...Stariji članovi SDP-a koji su gradili temelje te partije sada ili su van BiH ili se spremaju da idu.Zašto?Jer su umjesto njih pozicijama,poslovima i sl."nagrađena" mlađa generacija čije su odlike njihovi imućni roditelji koji su ,eto uz sve to i pobornici "lijeve opcije".O prebjezima iz drugih partija i njihovo ustoličavanje u odbore,ne treba trošiti riječi...
Zasto svi obiljezavaju ranije,valjda da ne kvare vikend sebi...
Kako bi vama debelokošcima trebalo zabraniri pojavljivanje u medijima !!! Blize se izbori pa haj'mo se sto vise promovisati na vrijeme. PIJAČARI jedni !!! Unistili ste sto ste mogli pa se sad prodajete. Nadam se vasoj peopasti, zajedno sa SDA PROPASTI AKOBOGDA !
@Nizbrdica Nagib imas bolji prijedlog hajde podijeli ga s nama
@romix IMAM vjeruj mi, svaki izbor osim ovog je bolji, glasam mirne duše za Našu stranku. Ne očekujem čudo ali očekujem konkretne pomake. Gratz, Kojović, Čudić, Uk ... to su imena u koje se uzdam !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije pogresnog izbornoga zakona ovoga samozvanoga hrvata niko ne bi ni čuo
Čuli bi za Jugoslava Čovketa zato.
Ujedinjene citave lijevice i jedino tako ce se moci oduorijeti ovom nacionalnom beznadzu
@SupljaGuma tako je, treba sad dobro zasukat rukave,regrutovati struku i ponuditi dobar plan da se krene naprijed
Dan drzavnosti BiH je 25.11., a ne 23.11. Nemoj da obiljezavam praznik moje drzave na dan kada on jeste. Imam obaveza, vikend mi je. Moram na vikendicu, moram na planinu. Hajmo mi to dva dana ranije. Nemoj ni u petak, moram se spremati za vikend. Sve mi je prece od drzave od koje uzimam debele pare svaki mjesec. Na zdravlje!
Pozdrav Bosno , ukorite kriminal i korupciju.Vidjećete za par mjeseci šta se sa poštenjem razvija.