Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sbb je najvece zlo koje se dogodilo Bošnjacima zajedno sa brabončićem!
dole sve stranke i uhljebi...pod hitno nam treba jedan mangup...koji ce povesti narode u revoluciju uz primjenu zakona o porijeklu imovina diploma i radnih mjesta na drzavnim sisama...da s izborima moze doci do promjena...mafije bi izbore proglasile nelegalnim...dole kriminalci fasisti i rasisti...
@kurtovizija2 Da je pravde u drzavi ne bi sunca vidio, a odredjuje kako ce se praviti vlada. Ako bolje pogledate, dijeli slicnu sudbinu sa Radovanom Karadzicem. Oba dosli sa crnogorskih brda sa kesama u Sarajevo, Sarajevo im dalo toliko toga, a oni ga unistavali ili unistavaju. Koliko je samo zla nanio i pametnih ljudi medju Bosnjacima otjerao Radoncic sa svojim lazima i klevetama po Avazu. Ne zaboravite da su oni bili najveci medijski spozori SZBiH, pa SDA, pa SDP-a, pa opet ukrug.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zlo mi je od ovih SDA-ovaca. Svi su im krivi, osim njih samih... a dvadeset godina su na vlasti
Daj ba pa zar je moguce ''prvi u Bosnjaka - Lider'' napusta Bosnjake..prepusta ih nekim drugim da ih vodi. Strasno Fahro Izdajnice. Trebas da znas da Bosnjak ne ostavlja Bosnjaka u birzeman vaktu i zajedno idu do kraja svi za jednog jedan za sve.. Ahhh sorry Radonja pa ti i nisi Bosnjak..zato ti to i ne razumjes.
OPOZICIONA VLAST. GDJE PRESTAJE LOGIKA POČINJE BOSNA
Fahro ga nikako nevadi, šta je ovo ljudi. Hajd što ga nevadi nego i uši zavrće....
Sbih
Grande , samo graaaandeeeeeeeeeee......
pa taj vam fahro jedini ima muda reći bakiru i sda da su sjebali sve što su sjebati mogli, zar nije to dovoljan pokazatelj da ima muda, da je on neregularan sda bi davno to iznijela i pomela ga, treba bit objektivan i realan.
Jadno nase lijevo, (DF i SDP), i bijedno desno (SDA, SBB)
Pitam se ko sada čini većinu, tj. vladajuću koaliciju. Očigledno je da niko od probosanskih stranaka neće sa SDA-om u vlast, a Fahrin patriotizam je vrlo upitan. Dakle, SDA treba da odstupi sa vlasti ( na svim nivoima) i svoja + SBB -ova ministarska i direktorska mjesta trebaju da ustupe drugim patriotskim strankama, a u skupštinama samo da daju podršku novoj vladi.
Tako bi SDA na najbolji način pokazala svoj patriotizam i da joj je više stalo do BIH nego do fotelja
Vi ne treba ni da se kandidujete na sljedečim izborima,za Bosnu se gospodo mora žrtvovati
Ovaj tekst citam vise puta i nesto mi pade na pamet. Siguran sam da su SDP i DF upali o Radoncicevu zamku. Fahro im dao malo prostora u Avazu a ovi nesposobni kako i jesu "zakleli " se Fahri na vjernost. Fahro pripremio prostor da niko nece sa SDA pa tako on jadan mora ostati u vlasti.
Ne, nego SDP pokopan nakon sto su jednom usli u koaliciju sa SDA, DF isto - pa su izgleda naucili lekciju.
Promjene je moguće očekivati samo pod uslovom da opozicione stranke, ako to stvarno jesu, apstinentnom glasačkom tijelu daju bezuvjetnu i vjerodostojnu garanciju da nakon izbora ni pod kojim uslovima neće koalirati sa vladajućim strankama. Ako takvih garancija ne bude, promjena neće biti, trka miševa se nastavlja, a zemlja će se isprazniti od stanovništva ubrzanim tempom.
Zlo mi je od ovih SDA-ovaca. Svi su im krivi, osim njih samih... a dvadeset godina su na vlasti
Vidi redove vršnjaka ispred ambasada Egzistencija na kolenima kućnog praga Al ko ga jebe ova zemlja mi je mnogo draga Svoje snove ću da keširam Ali kako, ne pitaj me ništa ne pričam Bole rane ali gvozdeno sam ja izdanje Eldorado, preživeo sam i teže dane!
počelo je i nebo da plače gledajući šta se s nama zbiva ja te grlim sve jače i jače a majka mi pogled tuge skriva sine dragi ona mora poći njena ruka već je obećana izdržati majko neću moći duša mi je bolom OTROVANA
SBB bi opet da odglumi opoziciju SDA prije izbora ..