Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha čuj stranka HNS (hočeš na sarmu).ebali sliku svoju
Ništa drugo ni očekivati od ublehaške stranke. Bave se svim osim onim što piše u pismu.
1. Hrvati imaju trećinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH 2. Hrvati u BiH na dijelu u kojem su većina su stvorili najkatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu 3. Da je hrvata 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut, a kamoli tražit treći entitet 4. HDZ i HVO su izvršili agresiju na RBiH 5. U oba rata su zločinom pokušali prisvojiti dio BiH i nisu uspjeli 6. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Partizanski potpukovnik Hamdija Omanović na Trećem zasjedanju ZAVNOBiH-a u travnju 1945. godine: “Neki ljudi govore da muslimani nisu pošli za ustaškim pokretom, da se nisu našli u redovima ustaša i okupatora, ali, drugovi i drugarice, mi muslimani moramo priznati da se ogromna većina muslimana našla na strani okupatora”.
@drugPero Jesu to četnici nešto bolji?...........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatski National Socialism H N S
za malo upucenjije njihove odluke i zakljuci su na nivou udruzenja ribara, lovaca ..uzgajivaca malina
hahahaha slozite im prijavu :)
Jao kako ih kulturno otrese SDP hahaha, svaka cast. Mene je sramota u ime "HNSa" iskreno.
Bravo!!!!! HNS, sjedni jedan!!!!!!!
Bravo SDP. Otresli ih ko slinu
Apsolutno tačno od A do Ž. Prema navedenim tačkama postupiti zakonski i pokrenuti sudski postupak. Dosta više ustaških nestašluka.
Zvali me iz banke da mi nude kreditnu (opet), jer vide da imam stalan priliv novca. Rekoh operaterki: "Ma nisam zaposlen, nego mi žena uplati kad sam dobar". Kakav je to muk bio, sa druge strane "žice" 😂
Prvo vratite pare državi koje su vaši članovi izvukli državi. Kradete od invalida. Sramota. Koga ćete vi braniti i zaštiti? Nosite se u k. Lažno se predstavljate kao socijaldemokrate, nemate veze sa tom idejom osim što zloupotrebljavate simboliku Titove Jugoslavije, sa kojom također nemate veze.
FATAMORGANA!!!